TOP 10 cele mai seducătoare parfumuri pentru femei, căruia fiecare bărbat va ceda

  • REVISTA ONLINE
  • TOP 10 cele mai seducătoare parfumuri pentru femei, căruia fiecare bărbat va ceda

TOP 10 cele mai seducătoare parfumuri pentru femei, căruia fiecare bărbat va ceda

Știți că ne alegem partenerul în principal după miros? Unii ne miroasă pur și simplu mai mult decât alții. Iar alții deloc nu ne miroase, chiar dacă ni s-a părut atât de atrăgători în fotografie sau după descrierea prietenilor prietenilor. Desigur, aspectul joacă, de asemenea, un rol important în alegerea unui omolog. Cine spune nu, lăsați să aibă pe conștiința :-) Cu toate acestea, mirosul nu trebuie subestimat. Așadar, dacă vreți să găsiți alesul, gândiți-vă la parfum. Puteți atrage și cu un parfum ales corect!

Cercetătorii au descoperit că locul în care creierul se ocupă de distincția mirosurilor își împarte spațiul cu centrul emoțiilor. De aceea mirosurile pot evoca tot felul de sentimente. Mirosul prăjiturilor de turtă dulce coapte este asociat cu Crăciunul și confortul casei, poate vă amintiți de săpunul parfumat al bunicii, unde petreceam cu plăcere vacanțele. Știm cu toții cum miroase marea, străzile după ploaia de vară ... Deci doriți să îl cuceriți pe frumosul de la biroul de alături? Asigurați-vă că vă observă parfumul!

Am ales pentru dvs 10 parfumuri perfecte pentru femei, care pot ameți capul bărbații. Pe care îl vei încerca?

Chanel - Chance

Chanel, este regele tuturor parfumurilor. Dar uitați de celebrul Chanel Nr. 5. Nu mai este purtat astăzi datorită parfumului său distinctiv. Deși era atât de faimos datorită lui Marilyn Monroe, care ar fi purtat doar acest parfum și nimic altceva pentru dormit. Și cum au căzut bărbații la picioarele ei.

Așadar, dacă nu vă place parfumul ,,un pic al bunici,, , încearcă o piesă mai modernă din atelierul acestui renumit designer francez. Chanel Chance, aceasta este șansa dvs de a vă îndeplini visul. Parfumul floral-chypre este proaspăt, elegant și foarte feminin. Fermecătoarea sticlă minimalistă ascunde un cocktail de zambilă și piper provocator, urmat de iasomie și iris, iar la final parfumul se dezvoltă într-un amestec delicat de chihlimbar, mosc, vanilie și paciuli. Parfumul este potrivit atât pentru rochiile de seară, cât și pentru purtarea zilnică.

Yves Saint Laurent - Black Opium

Doar prin privirea la sticla acestui parfum, trebuie să vă fie clar că există ceva neobișnuit ascuns în interior. O sticlă neagră cu efect sclipitor atrage privirea ca un magnet. Yves Saint Laurent cu parfumul Black Opium a dat lumii o aromă care cu siguranță nu aparține unei femei sfinte. Mirosul îmbătător al florilor exotice distinctive cu o doză spumantă de condimente îl va intoxica pe cel ales în câteva secunde! La început vei găsi piper roz, pere și flori de portocal, care vor fi înlocuite cu iasomie și cafea. Finisajul aparține cedrului cald, vanilie și paciuli. Așadar, arătați-vă puterea feminină și carisma pe care vă va oferi parfumul. Bărbați adoră femeile încrezătoare!

Calvin Klein - Deep Euphoria

Piesa ușor orientală cu un puternic parfum de flori. Un parfum provocator și foarte pasionat, acesta este Calvin Klein Deep Euphoria. Parfum din 2016, care se bazează pe succesul iconicului Calvin Klein Euphoria. Spre deosebire de parfumul de bază, această versiune mai nouă este mult mai intensă și durează mult mai mult pe piele. Ceea ce înregistrează cu siguranță seducția. Primele note ale acestei simfonii îmbătătoare vor fi interpretate de ardei alb, frunze de mandarină și Cascalone (ton proaspăt care evocă parfumul mării), urmate de trandafiri, bujori și iasomie reală, apoi lucrarea se încheie cu tonuri lemnoase cu atingeri de mosc și paciuli. Transformați-vă într-o frumusețe exotică greu de rezistat!

Dior - J’adore

Unii bărbați sunt puțin speriați de femeile prea încrezătoare și curajoase. Prin urmare, puteți încerca tactica unei flori delicate, la fel de pură ca un crin și dulce ca un măr copt la sfârșitul verii. Minunatul parfum floral de la Dior - J’adore, care miroase a o grădină frumoasă, îmbibată de soare, vă va ajuta să faceți acest lucru. Amestecă tonuri de flori și fructe, care formează împreună un întreg frumos. Ce fel de ambrozie este ascunsă în interior? De la început, vă va cuceri cu parfumul fructelor dulci - pere, piersici, pepeni, mandarine, precum și bergamotă și magnolie. Apoi, se îndreaptă într-un buchet de violete, crini de vale, iasomie, trandafiri, orhidee, tuberoză și frezii, cu dulceața prunelor. Finisajul este în mod tradițional în tonuri de lemn blând. De data aceasta domină cedrul, completat de mosc, vanilie și mur.

Marc Jacobs - Decadence

Frumusețe decadentă și misterioasă, care știe ce vrea, dar nu o dezvăluie ostentativ ... Bărbații adoră secretele, așa că nu trebuie să le dezvăluiți totul imediat. Dar trebuie să-i surprindeți. Încercați aroma minunată al lui Marc Jacobs Decadence, care este ascunsă într-o sticlă de lux sub forma unei genți de damă. Vă va cuceri cu un amestec de tonuri oriental-lemnoase, care merg perfect împreună. Printre altele, veți găsi prune, șofran, iris, trandafir bulgar, iasomie arabă sau chihlimbar, vetiver sau papirus. O piesă de lux pentru femeile care iubesc originalitatea.

Calvin Klein - Obsession

Dacă vreți cu adevărat să seduceți un bărbat, atrageți-l cu o aromă care îi va înnebuni sentimentele și îl va poseda literalmente. Astfel poate fi parfumul de lux Calvin Klein Obsession când este purtată de o femeie care știe ce vrea cu adevărat. O persoană care nu-i este rușine, se poate deschide și, atunci când face ceva, va face totul pentru ca visul ei să devină realitate. Aroma este ușor picantă, dulce și răcoritoare în același timp. Durează foarte mult pe piele. O sticlă uriașă conține o cantitate imensă de ingrediente parfumate. De exemplu, piersica, busuiocul, mandarina, trandafirul, coriandrul, tămâia și mușchiul de stejar. Un parfum neobișnuit care cu siguranță va impresiona!

Cacharel - Amor Amor

Aroma amoroasă Cacharel Amor Amor nu trebuie să lipsească cu siguranță din lista noastră. La fel cum Amor trage săgețile, puteți conduce inima prințului dvs de vis cu această alegere de parfum. Doar țintiți! Într-o sticlă roșie frumoasă, vă așteaptă o esență de fructe florale din citrice, coacăz negru, crin de vale, iasomie, trandafir, cais și crin, care se va transforma în cele din urmă în vanilie dulce, chihlimbar, boabe de tonka, mosc și lemn de cedru. Așa miroase dragostea!

Chloe - Nomade

Dacă intenționați să impresionați un bărbat aventurier, probabil că nu veți reuși cu mirosurile seducătoare de primul plan. Un astfel de tip probabil nu așteaptă femeia în rochia perfectă și tocuri. Joacați-i șirul aventuros cu parfum care miroase a distanță și libertate neîngrădită. Exact asta este Chloe Nomade, inspirat de libertate, imediatitate și dragostea de viață. Este potrivit pentru fiecare femeie care se bucură de fiecare zi, îi place să descopere necunoscutul și nu este obligată de nicio convenție. Parfumul floral-chypre miroase a mirabelle, frezie și mușchi de stejar.

Armani - Sì Passione

Arătați tuturor că știți ce vă doriți. Răspundeți cu da și urmați-vă dorințele și deciziile. Mirosul strălucitor și seducător din sticla roșie este o soră mai distinctivă a clasicului Armani Sì, care este puțin mai elegant și mai îndrăzneț. Cu toate acestea, puteți purta și în timpul zilei. La început, se emană coacăza neagră, perele și piperul roz, urmate de iasomie, nap și trandafir. Aroma se încheie cu o combinație populară de cedru și vanilie. Încercați, cum vi se va potrivi.

Carolina Herrera - Good Girl

La prima vedere o fată cuminte care, totuși, se poate transforma într-o zeiță seducătoare în tocuri înalte și în haine de lux. Parfumul Carolina Herrera Good Girl într-o sticlă distinctivă sub forma unui pantof combină mirosurile orientale cu tonurile florale, creând astfel o esență frumoasă a feminității. El întruchipează o femeie, pe de o parte, o ființă ascuțită elegantă, misterioasă și pasională, pe de altă parte, o fată dezlănțuită. Care este compoziția parfumului? Notele inițiale miros de migdale, inima acestui parfum bate pentru iasomie arabă și tuberoză, baza este formată din fasole tonka și cacao.

Versace Crystal Noir

Ultimul parfum care încheie topul nostru de 10 parfumuri seducătoare este Versace Crystal Noir. Probabil că nu va trebui să prezentăm clasicul Versace Bright Crystal. Cu toate acestea, Crystal Noir emană un parfum delicat de florii. Această piesă aparține unor femei mai avansate, care sunt încrezătoare, iar sufletul și experiențele lor de viață profunde le fac ființe infinit de atractive pentru bărbați. Mirosul enigmatic, magic pentru o femeie misterioasă și foarte seducătoare este format din tonuri de portocaliu, cardamom, piper, gardenie, bujor, chihlimbar, mosc și lemn de santal. Mirosul cald minunat este potrivit mai ales pentru toamnă și iarnă.

Cum să aplici parfumul?

Indiferent de parfumul pe care îl alegeți din lista noastră, rețineți că cel mai important este mai puțin este mai mult. Chiar dacă vă iubiți parfumul la nesfârșit, mai bine nu-l aplicați din cap până în picioare. O femeie care amintește de o parfumerie este mai mult respingătoare pentru bărbați.

În loc să aplicați parfumul potrivit peste tot, alegeți locurile potrivite. Punctele ideale sunt locul în care puteți simți pulsul - gât, decolteu, încheieturi, zone din spatele urechilor. Pe măsură ce sângele pulsează, parfumul dvs va fi eliberat constant.