Trendy machiaj de Halloween pentru acest an

Trendy machiaj de Halloween pentru acest an

Deși vremea de la începutul lunii octombrie a acestui an semăna mai mult cu vara indiană, luna aceasta este renumită pentru sărbătoarea populară.

Celții au numit-o Samhain, creștinii Sărbătoarea Tuturor Sfinților, Ziua Sfinților, Ziua Morților, dar este cunoscută în întreaga lume în primul rând ca Halloween. Și, pe măsură ce sărbătorim cu toții, știm că cel mai important lucru este să aveți un costum adevărat! Vă vom spune care sunt tendințele de machiaj de Halloween din acest an și vom adăuga și câteva idei pentru un look care nu va speria pe ceilalți, dar vi se va potrivi perfect în zilele de toamnă.

Cum a apărut sărbătoarea înfricoșătoare

Halloween-ul este o sărbătoare îndrăgite din mai multe motive - costume, filme înfricoșătoare, dulciuri precum mere cu caramel, plăcinte cu dovleac etc. Dar de unde vine de fapt și de ce am început să sărbătorim? Se crede că Halloweenul provine din Samhain, o sărbătoare celtică care a marcat sfârșitul sezonului de recoltare și începutul iernii sau perioada mai rece a anului

Oamenii credeau că în acest timp granița dintre lumea celor vii și cei morți se intersectata. În timpul sărbătorilor Samhain, se aprindeau focuri mari și se bătea din tobe puternic pentru a ghida vizitatorii din lumea cealaltă. Celții purtau costume pentru a alunga toate spiritele rele. Cu influența Imperiului Roman, care a condus Marea Britanie și o mare parte din Europa, festivalul Samhain s-a amestecat treptat cu sărbătoarea romană Feralie.

O mare parte din ceea ce știm despre Halloween astăzi este rezultatul americanizării prin care a trecut această zi de-a lungul anilor. A început cu sosirea imigranților din Europa în America și, pe măsură ce diferite etnii europene au fuzionat cu indienii americani, a început să apară o nouă versiune a Halloween-ului. În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, un nou val de imigranți a sosit în America, în special milioane de oameni din Irlanda care fugeau de Marea Foame Irlandeză, Distrugerea recoltei de cartofi. Acești imigranți irlandezi au contribuit la transformarea Halloween-ului într-o sărbătoare națională.

Machiaj 2021 de Halloween

Timpul zboară ca apa și peste câteva săptămâni v-a sosi Halloween-ul! Nu subestimați pregătirea și arătați-vă anul acesta într-un costum grozav cu cel mai bun machiaj. Anul trecut a fost special și marea majoritate a petrecerilor de Halloween nu au avut loc. Tocmai din această cauză, anul acesta trebuie să vă bucurați de două ori mai mult de Halloween. Prin urmare, începeți pregătirile din timp și pregătiți un machiaj uimitor de Halloween, care va uimi pe toată lumea.

Să fim sinceri, Halloween-ul este punctul culminant al anului când vine vorba de machiaj. Este de fapt singura ocazie în care este permis să vă decorați fața cu modele complicate, efecte speciale și diverse straturi de culori, fără ca cineva să ne privească uimit. Putem purta chiar și cele mai nebunești costume de toate formele și dimensiunile. Halloween-ul reprezintă un fel de libertate și oportunitatea de a vă bucura de o distracție deosebită, fără a trezi priviri uimite ale împrejurimilor.

Bine, dar dacă nu aveți inspirație și nu știți ce mască să creați pentru Halloween? Nu vă faceți griji, vă vom oferi câteva idei. Iată cele mai bune tendințe pentru machiajul de Halloween din 2021!

Corpse bride ala Mireasă moartăHalloween

Inspirația din filmele popularului regizor Tim Burton revine în fiecare an și va arăta întotdeauna minunat de Halloween. Vă puteți transforma fața într-o mireasă albastră moartă și nu uitați să accentuați cicatricile de pe obraji. Ochii mari bombați cu gene pronunțate joacă, de asemenea, un rol important. Partenerul ei din film a fost Victor, care nu este mort, dar pielea lui este foarte palidă și are umbre evidențiate sub ochi. Clasicul este Nightmare before Christmas, unde regele orașului Halloween este scheletul Jack și partenerul său zombie Sally. Foarte populară este și Regina de Inimă din Alice în Țara Minunilor, care vă permite să vă jucați cu culorile pe față.

Pentru acest look este importantă o baza de calitate, care garantează că culorile vor fi rezistente pe tot parcursul serii. Pentru o umbrire realistă, folosiți pensulele cu fibre mai rigide în diagonală.

Filme Disney

Deși ne vom imagina în primul rând filme animate pentru copii sub termenul Disney, multe dintre ele au personaje negative interesante care pot fi folosite la o mască de Halloween. Recent, filmul Cruella a ajuns în cinematografe, ceea ce poate fi o mare inspirație pentru petrecerea de Halloween. Fața alb-negru, umbre întunecate, buze clar roșii și o perucă alb-negru vor arăta perfect. În mod similar, puteți găsi inspirație în personajul Maleficent sau, probabil, vrăjitoarea rea ​​Ursula, care a furat vocea lui Ariel. Nu există limite în imaginație și, dacă nu vă atrage personajele negative, puteți să vă inspirați din personajele pozitive. Ce ziceți de zombii Bambi sau Pocahontas? Nu vă fie frică să fiți originali.

Elfi și zâne misterioase

Dacă nu sunteți un fan al personajelor negative și nu vă plac cicatricele sângeroase, cu siguranță nu înseamnă că ar trebui să renunțați la o mască de Halloween. Anul acesta de Halloween puteți alege un machiaj în spiritul spiridușilor și zânelor. Ele reprezintă o oportunitate minunată de a scăpa în lumea fantastică a magiei, a vrăjilor și a creaturilor fantastice. Transformați-vă într-un elf de pădure frumos sau o zână blândă fermecătoare sau un sălbatic misterios dintr-o pădure întunecată pentru cel puțin o seară. Nu vă fie teamă să alegeți farduri pastelate și perlate, care vă vor transforma cu ușurință într-o ființă cu adevărat extraterestră.

Fețe sclipitoare

Cu siguranță veți dori să străluciți la petrecerea de Halloween. Pietrele sclipitoare, pe care le puteți aranja pe față sub forma unui craniu, vă vor de mare folos. Dia de los Muertos este încă o tendință fierbinte și în afara Mexicului! Aspectul rezultat va fi absolut uimitor și cu siguranță nu trebuie trecut cu vederea. S-ar putea să vă pară rău să îndepărtați sclipiciul frumos de pe față. Pentru a menține bine pietrele pe piele, cumpărați cu un adeziv special pe bază de silicon. Se pot găsi în farmacii sau în magazinele cu produse pentru machiaj.

Inspirați-vă din zodiac

Ideile de machiaj de Halloween sunt într-adevăr în jurul dvs, este suficient, doar să vă uitați bine în jur. Printre tendințele din 2021 face parte și machiajul sub formă de semne zodiacale. Amintiți-vă că ar trebui să dedicați timp nu doar feței, ci și părului și restului corpului. Unele machiajuri necesită umbrirea gâtului pentru un efect bun, altele necesită o perucă sau ornamente pentru păr. Jucați-vă și descoperiți modalități originale de a obține cea mai bună mască.

HalloweenEfecte vizuale

Puteți găsi o mulțime de inspirație și idei pe Internet despre machiaj bazat pe iluzii optice și alte efecte. Puteți desena mai mulți ochi, puteți crea buze, puteți „tăia” bucăți de piele de pe față, puteți crea o mască teatrală pe față. Există o mulțime de posibilități, dar este nevoie de puțină practică și talent artistic. Deci, nu vă fie teamă să încercați look-ul de Halloween cu ceva timp înainte, astfel încât să prindeți firul și să perfecționați totul în Ziua D.

Față topită

Ultimele tendințe pentru machiajul de Halloween includ și așa-numita melting face, care poate fi tradusă ca o față topitoare. Puteți obține efectul de topire/întindre cu latex lichid pe față, ceea ce vă permite să creați un aspect foarte realist. Latexul este complet sigur și, atunci când îl vopsiți cu culori de față și umbre, vă puteți distra cu el. Este, de asemenea, necesar pentru crearea rănilor realiste, tăieturi, cicatrici și afecțiuni similare, care sunt populare de Halloween.

Truc cu trandafiri

Arată foarte eficient atunci când pe față, la ochi, atașați un obiect. Poate fi un ac, sârmă, săgeată, foarfece confecționate sau cuțit. Ne-a plăcut cel mai mult trucul cu trandafirul. Aplicați machiajul obișnuit, adică baza, make-up, corector, pudra, evidențiați ochii și buzele. Apoi, veți avea nevoie de un trandafir viu sau artificial, pe care îl tăiați cu o tăietură oblică, astfel încât să pară că cineva v-a străpuns fața cu ea. Marcați locurile de injectare cu corector și apoi folosiți adeziv lichid pe față pentru a atașa partea cu floarea și partea cu frunzele. Nu uitați să decorați în mod corespunzător puncțiile cu sânge artificial. Rezultatul arată grozav!

Nude look de Halloween

Nu vă atrage să creați opere artistice și nebunești pe față? Cu siguranță nu este obligatoriu. Ar trebui spus că prea mult machiaj, diverse culori pe feță și diverse aplicații nu sunt cele mai bune pentru ten. Dacă petreceți toată seara astfel, pielea dvs. va fi probabil recompensată cu coșuri. Prin urmare, este bine să ne amintim că chiar și machiajul „obișnuit” nude make-up arată foarte frumos.

Baza machiajului nud este de a crea un efect natural. Bărbații confundă adesea acest aspect cu o față fără machiaj, dar noi, femeile, știm că nu este așa. Înainte de a vă machia, este bine să curățați pielea cu un tonic, să aplicați un ser iluminator și o cremă de față. Apoi, trebuie să unificați culoarea feței, care va fi folosită pentru machiaj ușor sau cremă BB. Mascați imperfecțiunile mici, cum ar fi coșurile sau cearcănele de sub ochi cu un strat subțire de corector și pudrați ușor fața. Acum aveți nevoi de fard de obraz. Sprâncenele le periați cu o perie și adăugați creionul. Dar uitați de liniile evidențiate și dure! Puteți folosi un pic de rimel maro pe ochi, iar pe buze un ruj nud. Gata. Un astfel de machiaj arată complet natural și evidențiază tot ce este frumos pe față. Puteți merge fără griji la o cină de familie sau la întâlnire.

Dacă doriți să adăugați look-ului nud un pic de feeling de Halloween, puteți folosi un fard bronz sau portocaliu pentru a desena o linie pe pleoapa superioară și inferioară. Pentru buze este perfect rujul cu o nuanță portocalie sau cărămizie.

Indiferent de costumul pe care îl alegeți pentru Halloween-ul din acest an, sperăm că ideile noastre v-au adus inspirație și că vă veți bucura de o petrecere extraordinară de toamnă.