Paște Fericit tuturor!

Paște Fericit tuturor!

Gata, s-au sfârșit.. lunile lungi de iarnă, în care chiar și cei mai „căliti' au tremurat de firg. Da, chiar dacă schiorii pasionați pot fi triști de schimbarea sezonului, majoritatea dintre noi sunt cu siguranța fericiți. Din nou putem face excursii, plimbări cu bicicleta, sau să ne bucuram de o cafea la terasa cafenelei preferate, plimbări nocturne (rătăcind printre străduțe înguste sau stând comod la un bar), și astfel nu mai trebuie să ascundem ținuta noastră la modă sub greutatea unei haine de iarnă.

 

Primăvara este aici și cu ea sosește și Paștele! Indiferent dacă acesta este important pentru dvs. din punct de vedere religios sau cultural, nu fiți indiferenți și în acest an sărbătoriți așa cum se cuvine, în cercul familiei. Bucurați-vă de fiecare moment, zâmbet, gust, melodie, parfum, culoare, razele soarelui, cântecul păsărilor ... Tot ceea ce va îmbogăți natura și familia voastră. Pentru că niciodată nu știți unde, cu cine și cum veți sărbători altele care urmează.

Pe cine din familie va bucura un ceas nou?

 

Nu toată lumea îndrăgește ouăle fierte, hectolitri de alcool și multă friptură ... În acest caz, nu fiți atât de strict cu tradiția și arătați celor dragi că nu vă lipsește fantezia. În loc de măncare și băutură, încercați să faceți o surpriză mai mare în acest an. Astfel încât își vor aminti de aceste sărbători de Paște timp de mai mulți ani.

Pentru persoanele importante din viața ta (soț, tată sau fiu) avem o gamă largă de ceasuri de la cele mai prestigioase mărci. Dacă sunteți în căutarea unui ceas cu design perfect de cea mai înaltă calitate, faceți clic pe marca Festina. Vreți să oferiți împreună cu ceasul și puțină încredere de sine, care poate-i lipsește? Alegeți un Emporio Armani încărcat cu testosteron sau un Tommy Hilfiger. Îl admirați pentru cât de greu muncește înfiecare zi? Răsplătiți-l cu un ceas sportiv Casio.

Dar și femeia din viața ta merită să fie răsfățată. Această sărbătoare de Paște vă oferă posibilitatea să dovediți soției dvs. că îi apreciați munca și abilitățile sale culinare și o surprindeți cu un ceas pe care îl visează de mult. De ce să așteptați ziua de naștere sau Crăciunul? Și dacă nu aveți nicio idee, cele mai frumoase ceasuri de damă sunt din gama Michael Kors, Festina sau Daniel Wellington.


 

 

Michael Kors este în ultima perioadă unul dintre cele mai mari hit-uri la modă.. Deși faimosul designer american a creat zeci de modele pentru bărbați, cea mai mare parte a fanilor lui sunt femeile. Asta pentru că în compania unui astfel de ceas se pot simți bine și pot înțelege mai bine ce preferă ... aurul, argintul, aurul roz, pietre zirconia, ceas din metal, cadranul colorat ... Fiecare femeie și fată iși va găsi idolul lor printre ele.

Este fascinant faptul că Daniel Wellington recunoaște valorile total opuse, dar cu toate acestea, este o celebritate în lumea ceasornicăriei. De această dată și între bărbați. Dacă sunteți în căutarea ceasurilor clasice analogice cu o curea din piele de calitate care nu se demodează niciodată, trebuie să aveți măcar unul.

 

Tuturor ne plac parfumurile. Pentru că tuturora ne place să mirosim frumos. Primăvara care tocmai sosește, spune că un miros proaspăt ne va trezi și ne va oferi o senzație plăcută după un somn lung de iarnă. La noi veți găsi cele mai perfecte parfumuri de primăvară, plus reduceri substanțiale de Paște.

Recunoaște-ți că în timpul iernii părul este problematic. Înghețul și zăpada umedă îl slăbeste. Pregătiți-l de primăvară și alinați toate "rănile" dintr-o dată, chiar acum! În oferta noastră veți găsi numai produse cosmetice de înaltă calitate, care vă vor face din nou părul frumos și sănătos. Și produsele vi le aducem la ușă ... Surprinde-ți mama sau fiica adolescentă cu un cadou original de Paști. Indiferent dacă alegeți orice marcă pentru aceasta, veți avea succes.

WELLA