Unde mergem în acest weekend? Lasă-te inspirat de sfaturile noastre!

  • REVISTA ONLINE
  • Unde mergem în acest weekend? Lasă-te inspirat de sfaturile noastre!

Unde mergem în acest weekend? Lasă-te inspirat de sfaturile noastre!

De îndată ce săptămâna de lucru trece jumătate, majoritatea dintre noi încep să fie distrași de gânduri și planuri pentru weekend. Pentru unii, sentimentul unui frigider complet și o canapea confortabilă la o distanță ideală de la televizor este suficient pentru ei. Dar tot mai mulți români își petrec mult timp liber în aer liber. Și este foarte cool! Vă întrebați unde să petreceți acest weekend? Vă vom oferi câteva idei ...

Indiferent dacă plănuiți să vă petreceți timpul cu partenerul, o grămadă de prieteni sau căutați sfaturi pentru o călătorie cu copiii dvs., am selectat mai multe evenimente pentru dvs., unde vă puteți întinde picioarele pentru o plimbare scurtă sau mai lungă și puteți petrece mult timp.

Sincer, nu contează unde mergi în cele din urmă. După cum se spune, "viața începe dincolo de zona de confort". Deci, sâmbătă (sau duminică), ridicați-vă devreme, pregătiți un mic dejun sănătos pentru familia dvs. și mergeți înainte într-o zi minunată! Veți vedea cât de ușor veți adormi seara.

Výlet na koleSALINA de la Turda

Salina se afla in afara orasului Cluj Napoca, in zona Durgau-Valea Sarata, la nici 10 km. Stiti cum este? IMPRESIONANTA. Auzisem atatea lucruri, am citit ca publicaţia Business Insider a plasat Salina Turda pe primul loc în topul celor mai spectaculoase locuri subterane din lume. Am mers acolo si nu stiam incotro sa ne uitam mai intai.

Sibiu & Cisnadioara

E o destinatie pe care o recomand  cu inima deschisa oricui vrea sa-si petreaca niste zile frumoase si sa exploreze la pas tara noastra. Orasul e plin de viata, oamenii sunt relaxati, atmosfera e una speciala. Cat despre activitati nu aveți decât să alegeți între  Zoo Sibiu, Muzeul Astra, Turnul Sfatului, Festivalul de pe Scari. Iar la o aruncatura de bat, la nici 10 km de oras, Biserica din Cisnadioara.

Salina Praid, Cheile Bicazului, Lacul Rosu

Va recomand un traseu experimentat de multe familii, pentru un weekend prelungit, de 3 zile. Puncte de atractie: Salina de la Praid, drumetii in zona, Mocanita Sovata – Campu Cetatii, Lacul Rosu, Cheile Bicazului.

Výlet na kole

Sighisoara 

O cetate, cladiri cu istorie, turnuri, bastioane, bresle, batalii, Scarile Acoperite, Scoala din Deal, faptul ca centrul istoric este inclus in patrimoniul Unesco, sunt destule motive care sa ne aduca acolo pe noi parintii, dar si pe copii care parca invata mai usor si mai natural lectiile de istorie la fata locului. Cel putin, in cazul nostru chiar functioneaza.

Lacul Vidraru si Cetatea Poenari

Ambele la o distanta de nici 2 ore departare de Bucuresti. Sunt de urcat 1.480 de trepte prin padure, spre cetatea care mai este cunoscuta si sub denumirea de “Cetatea lui Tepes Voda”.Privelistea, cetatea, panorama cu Muntii Fagaras si Valea Argesului, istoria, merita cu varf si indesat tot efortul. Daca tot eram in zona, am fost si la barajul de la Vidraru – in topul primelor 5 din Europa.

 

ȘI CE POATE FI DE AJUTOR ORICUI ÎN NATURĂ ȘI ÎN ORAȘ?

Explorați lumea cu un ceas durabil și versatil. Pariați pe ceasurile  Casio , verificate de milioane de utilizatori în decursul anilor. Fiecare model este rezistent la apă (mai mult sau mai puțin), abundă într-o serie de caracteristici și arată foarte bine pe mâini. Mult mai distractiv și folositor poate face orice călătorie de familie ca și ceasul  G-Shock marca Casio . Datorită  luminiscenței sale va menține vremea sub control, chiar dacă este întuneric, cronometrul va ajuta la determinarea câștigătorului atunci când copiii organizează o scurtă cursă, termometrul va arăta când este timpul pentru a schimba hainele și busola ne va întoarce acasă. ..