Vă veți îndrăgosti de parfumurile Chanel

Vă veți îndrăgosti de parfumurile Chanel

Nu este de mirare că Gabrielle Bonheur Chanel este considerată regina modei. Fondatoarea acestui brand a reușit să încânte întreaga lume nu numai cu hainele sale, ci și cu parfumurile.

Din Paris în toată lumea

Gabrielle Chanel s-a născut în anul 1883 într-un oraș mic francez numit Saumur. De aici a pornit dorința ei de să cuceri lumea. Nu a reușit decât după ce s-a mutat în capitala modei Paris. A devenit celebră datorită creației progresive a costumelor cu pantaloni tip fustă.

A fermecat întreaga lume 

Coco Chanel și-a început cariera ca și cântăreață de bar, și astfel în baruri și-a câștigat porecla de renume mondial. În 1912 și-a deschis primul salon de modă și nu a trecut mult timp până când a câștigat succesul în toată Europa și în final în lume. Haute couture a fost trendsetter-ul la mijlocul secolului XX, iar fosta primă doamnă americană Jacqueline Kennedy și actrița americană Grace Kelly au început să poarte Chanel.

Parfumul iconic Chanel N° 5

Coco Chanel însă a strălucit și în lumea parfumurilor. Primul ei parfum a fost lansat în 1921 și a fost un parfum Chanel N ° 5. Este încă considerat cel mai căutat parfum din lume. Parfumul iconic este căutat în special de femeile care îndrăgesc senzualitatea și preferă să parieze pe parfumuri consacrate care sunt gata să fie fidele vieții lor, decât să caute mereu ceva nou. La fel cum sunt populare parfumurile pentru femei Chanel, tot așa sunt de mult sunt și cele pentru bărbați.

Fiecare parfum Chanel este conceput într-un flacon elegant, care servește de asemenea ca un element de design în plus pentru noptiera sau comoda ta.

Alte parfumuri preferate 

Alte parfumuri preferate de la Chanel includ Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle și Chanel Gabrielle. Bărbații preferă cel mai mult Chanel Bleu de Chanel.

Dar Coco Chanel nu a fost doar despre parfumuri și modă. S-a extins și în lumea cosmetică. Fie că este vorba de modă, parfum sau cosmetice, când spui Chanel, este un semn al calității, luxului și al exclusivității.

Căutând
Căutând
up