Parfumurile Versace: pasiune în fiecare picătură

26. 2. 2020

Parfumurile Versace: pasiune în fiecare picătură

Brandul italian Versace oferă parfumuri pentru femei, parfumuri pentru bărbați și diverse colecții de modă. Printre produsele acestui brand se numără genți, haine, dar și pantofi sau rucsacuri. În orice caz, cele mai asociate produse cu acest brand sunt parfumurile. Versace are o reputație pentru produse de lux și stil atemporal. Parfumurile acestui brand combină pasiunea, provocarea și seducția. Sunt blânde, dar jucăușe și reflectă ritmul italian de viață, temperamentul și stilul rapid.

Istoria mărcii

Versace a fost fondat în Italia, inima modei europene. Mama celebrului Gianni Versace deținea un salon de cusut unde producea și cosea haine pentru o clientelă italiană bogată. În salonul mamei sale, tânărul Versace s-a întâlnit pentru prima dată cu moda de lux.

Odată cu trecerea timpului, Versace a realizat că nu este interesat doar în a ajuta la atelierul mamei sale, dar că dorește și să creeze pentru sine și să devină celebru. Prin urmare, s-a mutat la Milano, centrul modei de la acea vreme și a început să-și creeze propria colecție de îmbrăcăminte. Le-a vândut caselor de modă italiene, care le-au cumpărat cu entuziasm.

Abia în 1978, el și-a înființat în sfârșit propria afacere și a lansat prima colecție de haine sub marcă proprie. Versace însuși afirmă că motto-ul său este sloganul „Stilul are sens doar dacă este al tău!”. Acest motto l-a ghidat în timpul pregătirii colecțiilor în care sunt utilizate culori aprinse, modele expresive și diverse stiluri inovatoare.

Primul parfum Versace

Faima și popularitatea brandului italien în rândul modei este în creștere. Versace nu numai că produce colecții vestimentare și de modă de lux, dar lansează și parfumuri pentru femei.

Primul parfum al brandului a fost Versace GV Dona. De atunci, se adaugă în portofoliu tot mai multe parfumuri cu note de lux, acestea bucurându-se de popularitate ridicată. Versace lansează parfumuri pentru femei și bărbați care au succes în multe țări din întreaga lume.

Direcția Versace în secolul XXI

După ce mediul din Milano a ajuns să nu mai aibă ce să ofere, bradul Versace a decis să se mute la Miami, oraș care oferea multe noi posibilități. În timpul petrecut la Miami, la sfârșitul secolului 20, produsele fashion și parfumurile Versace au devenit populare în rândul multor vedete. Printre acestea, se numără prințesa Diana, Elton John, Demi Moore și Madonna.

În 1997, Gianni Versace a fost ucis într-un mod tragic, împușcat cu un foc de armă, în apropierea casei sale iar compania pe care a condus-o cu dedicație a trecut sub conducerea surorii sale. Donatella Versace a continuat să dezvolte și să extindă brandul italian, lansând propriile colecții care au impresionat mulți critici din lumea modei.

În 2007, brandul și-a revizuit direcția și și-a schimbat abordarea în proiectarea de noi colecții. Până în prezent, colecțiile s-au concentrat pe imprimeuri și modele bogate, colorate care subliniază finisajul de lux și senzualitatea. La începutul secolului XXI, brandul s-a concentrat pe rochii de seară elegante, parfumuri pentru fiecare ocazie, inclusiv evenimente de seară și adunări sociale, iar colecțiile reflectă tot mai mult tendința de a utiliza culorilor naturale.

Donatella Versace se concentrează, de asemenea, pe extinderea numărului de parfumuri. Parfumurile ei sunt celebre și populare, cu arome îndrăznețe, elegante și seducătoare și care bucură femeile și bărbații din întreaga lume.

Parfumuri Versace pentru femei

După cum am menționat anterior, primul parfum pentru femei a fost comercializat în anii 1880 sub numele de GV Dona. A câștigat popularitate aproape imediat. Multe doamne au fost încântate de această bijuterie de parfum, potrivit pentru purtare zilnică, dar și pentru evenimente speciale.

Parfumurile pentru femei Versace conțin astăzi o combinație de prospețime și senzualitate. Adesea sunt utilizate note de lemn de santal, cedru, mosc, citrice, flori, mandarine exotice sau pere. Parfumurile exprimă fragilitate, blândețe, eleganță, feminitare, însă unele mai provocatoare promovează pasiunea și trezesc curajul și dorință de a realiza lucruri mărețe.

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal este un parfum floral, delicat, fructat, care a fost lansat în 2006 de Albert Morillas. De atunci, a câștigat popularitate în rândul femeilor de toate vârstele, în special datorită aromei sale subtile, pure, ce păstrează totuși esența distinctivă a feminității și a senzualității. Notele de mijloc ale acestui parfum constau din bujor, magnolie și lotus. Parfumul este foarte plăcut și minunat pentru zilele de vară sau pentru rochii delicate și elegante.

Versace Crystal Noir

Versace Crystal Noir este un parfum pentru femei cu note florale, orientale și picante. Acestea vor fi apreciate mai ales în zilele mai reci sau la evenimente importante. Proiectat de Antoine Lie, acest parfum Versace pentru femei a fost lansat în 2004 și este popular nu numai de milioane de femei din întreaga lume, dar și de Donatella Versace. Printre notele acestui parfum, se găsește bujorul delicat și tandru, gardenia elegantă și floarea exotică de portocal. Acestea sunt completate de tonuri distinctive și picante de cardamom, piper și ghimbir și o bază de lemn de santal, mosc și ambră. Toate acestea creează o combinație deosebită și originală, foarte distinctivă, pe care cu siguranță o vei iubi.

Versace Versense

Parfumul Versace Versense pentru femei este, de asemenea, o alegere excelentă pentru purtarea de zi cu zi. Această apă de toaletă este foarte proaspătă, dar, în același timp, pune accent pe atracția și senzualitatea feminină. Notele ascunse ale acestui parfum sunt cardamomul, iasomia și crinul, completate de bergamotă, mandarină și pară, iar la bază se găsesc lemn de santal, măslin, cedru și mosc. Această combinație trezește simțurile unei femei, îi oferă un sentiment de lux și tandrețe și îi subliniază senzualitatea.

Versace Yellow Diamond

În 2014, a fost lansat și parfumul pentru femei Versace Yellow Diamond, inspirat de clima, aromele și gusturile mediteraneene. Are o compoziție delicată și excelează prin aromele de citrice și cele florale. Exprimă un sentiment de feminitate și senzualitate și este excelent pentru purtare în lunile de vară.

Parfumuri Versace pentru bărbați

Parfumurile pentru bărbați Versace au fost lansate la scurt timp după lansarea primului parfum pentru femei. Parfumul Versace este potrivit pentru orice bărbat modern, pe care îl caracterizează atributele sensibil și atrăgător. Parfumurile Versace trezesc determinare și putere inedită.

Acestea se găsesc în combinații subtile de citrice, lemn de trandafir, salvie, ierburi, tarhon, mosc și multe alte ingrediente. Parfumurile pentru bărbați Versace sunt, de cele mai multe ori, lemnoase, picante sau orientale. Pe scurt, fiecare bărbat își poate găsi preferatul, în funcție de aromele pe care le preferă.


Versace Eros

Fratele mai mare a acestui parfum este Versace Eros. Acest parfum bărbătesc a fost lansat în 2006 și are tonuri fructate-florale. De asemenea, provine din munca lui Alberto Morillas și datorită tonurilor sale blânde, este perfect pentru purtarea în lunile de vară. Alături de versiunea pentru femei a Bright Crystal, parfumul bărbătesc Versace Eros este unul dintre cele mai cunoscute și populare parfumuri Versace.

Versace L’Homme

Una dintre cele mai vechi parfumuri pentru bărbați este Versace L´Homme, care a fost lansat în 1986 și a devenit o vedetă a parfumurilor Versace. Are o aromă atemporală și picantă, care combină perfect claritatea condimentelor și a tonurile ușor dulci cu cele de ierburi și citrice.