Wella Professionals

Wella Professionals Blondor Multi Blonde pudră pentru deschiderea culorii parului 800 g

pudră pentru deschiderea culorii parului
Cod: 96691
Colecția: Blondor
  • în stoc

vineri 31. 5. la Dvs

Preț:
135 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Wella Professionals Blondor Multi Blonde pudră pentru deschiderea culorii parului 800 g

Evaluarea dvs:

Descriere pudră pentru deschiderea culorii parului

Wella Professionals Blondor Multi Blonde Powder este un produs revoluționar de iluminare a părului, care aduce o nouă dimensiune în îngrijirea părului blond. Această pudră inovatoare este concepută pentru a oferi rezultate maxime de iluminare, menținând în același timp un aspect sănătos și vibrant.

Ingrediente active

  • Pudra Wella Professionals Blondor Multi Blonde Powder conține o combinație unică de ingrediente active care au fost atent selecționate pentru capacitatea lor de a ilumina părul în mod sigur și eficient. Ingredientul principal este o concentrație ridicată de persulfați, care sunt cunoscuți pentru capacitatea lor puternică de iluminare. În plus, pulberea conține lipide care ajută la menținerea părului hidratat și protejat în timpul procesului de iluminare. Antioxidanții din acest produs protejează fibrele de păr de deteriorare, în timp ce moleculele speciale de iluminareasigură o iluminare uniformă și eficientă.

Efecte

  • Datorită formulei sale, pudra Wella Blondor Multi Blonde Powder oferă rezultate semnificative în ceea ce privește iluminarea părului. Capacitatea produsului de a ilumina părul cu până la 7 tonuri asigură faptul că până și părul închis la culoare poate fi transformat în nuanțe blonde strălucitoare și vibrante. În acest fel, se pune un mare accent pe menținerea sănătății și rezistenței fibrei capilare. Produsul minimizează riscul de deteriorare a părului și menține părul puternic, strălucitor și flexibil.

Potrivit pentru

  • Această pudră iluminatoare este ideală pentru o gamă largă de tipuri de păr. Este potrivită pentru cei care caută o iluminare dramatică, fie pentru o schimbare totală a culorii, fie pentru tehnici precum reflexii sau balayage. Datorită efectului său puternic de iluminare, este important ca utilizatorii să aibă un păr sănătos și nedeteriorat. Deși produsul este conceput pentru a fi cât mai delicat posibil, se recomandă întotdeauna testarea pe o mică șuviță de păr înainte de aplicarea pe întregul cap.

Pentru a utiliza

  • Aplicarea pudrei Wella Blondor Multi Blonde Powder necesită o procedură atentă. Pudra trebuie amestecată cu oxidantul Wella (se recomandă 6%, 9% sau 12%, în funcție de gradul de iluminare dorit) în proporția indicată pe ambalaj. Amestecul trebuie aplicat uniform pe părul uscat și nespălat. Timpul de aplicare poate varia în funcție de nuanța dorită și de tipul de păr, dar de obicei este cuprins între 15 și 50 de minute. Este important să verificați periodic evoluția culorii și, odată ce s-a obținut nuanța dorită, clătiți bine amestecul, spălați părul cu un șampon pentru părul deschis și aplicați balsam.

Wella Professionals Blondor Multi Blonde Powder este un produs excepțional pentru cei care doresc să obțină o iluminare profesională și eficientă a părului acasă. Capacitatea sa de a ilumina părul cu până la 7 tonuri, menținând în același timp sănătatea și vitalitatea părului, face din acest produs o alegere ideală pentru iubitorii de nuanțe blonde. Datorită formulei și performanței sale, Wella Blondor Multi Blonde Powder este unul dintre produsele de top în domeniul îngrijirii părului blond.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Vopsirea părului
Marca Wella Professionals
Colecția Blondor
Mărime 800 g
Tipul de păr Toate tipurile de par

ALȚII CUMPAR LA ASTA