• Wella Professionals Fusion

Wella Professionals

Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask mască pentru întărire pentru păr deteriorat 150 ml

mască pentru întărire pentru păr deteriorat
Cod: 96241
Colecția: Fusion
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask mască pentru întărire pentru păr deteriorat 150 ml

Evaluarea dvs:

Descriere mască pentru întărire pentru păr deteriorat

Masca Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask este un progres în îngrijirea părului deteriorat. Cu această mască veți aduce părului dumneavoastră o nouă rezistență, hidratare și vitalitate. În calitate de lider recunoscut în îngrijirea părului, Wella Professionals oferă o soluție inovatoare care regenerează chiar și cel mai deteriorat păr. Rezultatul este un păr sănătos, strălucitor și puternic de la rădăcină până la vârfuri.

Ingrediente active:

  • Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask conține un amestec foarte eficient de peptide și aminoacizi care pătrund în profunzime în structura firului de păr pentru a ajuta la restabilirea rezistenței și a rezistenței naturale a acestuia. În plus, masca conține complexul unic Silksteel Fusion, care combină aminoacizii de mătase cu microkeratina pentru a asigura repararea și protecția în profunzime a fibrelor de păr.

Efecte:

  • Masca Fusion Intense Repair Mask de la Wella Professionals reface vizibil structura părului deteriorat, hrănește părul și îi redă rezistența pierdută. Părul este mai neted, mai strălucitor și mai ușor de pieptănat după utilizarea acestei măști. Masca oferă hidratare și regenerare intensă, ceea ce este deosebit de important pentru părul care a fost deteriorat de colorarea frecventă, tratamentele chimice sau coafarea cu căldură. Utilizarea regulată a acestei măști duce la restabilirea vitalității părului, îi crește rezistența la influențele externe și ajută la prevenirea deteriorării ulterioare.

Potrivită pentru:

  • Această mască este ideală pentru oricine are părul deteriorat, slăbit și fragil. Este potrivită pentru toate tipurile de păr, atât pentru părul fin, cât și pentru cel aspru. Masca Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask este o alegere excelentă pentru cei care caută o îngrijire intensivă pentru a reda părului frumusețea și vitalitatea naturală.

Utilizare:

  • Pentru rezultate optime, aplicați masca pe părul spălat și uscat cu prosopul. Lăsați să acționeze timp de 5 minute, apoi clătiți bine. Pentru o îngrijire și mai intensă, lăsați masca să acționeze timp de 10 minute. Folosiți masca de 1-2 ori pe săptămână, sau în funcție de nevoile părului dumneavoastră.

Masca Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask este o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere părului lor cea mai bună îngrijire posibilă. Datorită ingredientelor sale active și a texturii inovatoare, aceasta reface, hrănește și protejează părul, redându-i vitalitatea și frumusețea pierdute. Cu această mască, părul tău va fi mai puternic, mai strălucitor și plin de viață. Investește în sănătatea părului tău cu Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask și bucură-te de senzația de îngrijire și frumusețe de lux în fiecare zi.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Mască pentru păr
Marca Wella Professionals
Colecția Fusion
Mărime 150 ml
Tipul de păr Par deteriorat

ALȚII CUMPAR LA ASTA