• Wella Professionals Invigo

Wella Professionals

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Cool Blonde Shampoo șampon pentru revigorarea nuantelor reci de blond 250 ml

șampon pentru revigorarea nuantelor reci de blond
Cod: 112877
Colecția: Invigo
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Cool Blonde Shampoo șampon pentru revigorarea nuantelor reci de blond 250 ml

Evaluarea dvs:

Descriere șampon pentru revigorarea nuantelor reci de blond


Wella Professionals, cunoscută pentru îngrijirea inovatoare și de ultimă generație a părului, introduce Invigo Blonde Recharge Cool Blonde Shampoo, un șampon special formulat pentru cei care doresc să își reînvie și să își protejeze nuanțele de blond rece. Acesta este produsul ideal pentru cei care doresc să își păstreze nuanța de blond proaspătă, vibrantă și lipsită de nuanțe galbene nedorite.

Ingrediente active:

  • Pigmenți violet: esențiali pentru neutralizarea nuanțelor nedorite de galben și cupru care pot face ca părul blond rece să-și piardă prospețimea.
  • Vitamina E: Un antioxidant puternic care protejează părul de influențele externe, ajutând în același timp la redarea strălucirii și vitalității naturale.
  • Pantenol: Aprofundă hidratarea părului pentru a preveni uscăciunea, promovând în același timp elasticitatea și rezistența.

Efecte:

  • Șamponul Invigo Blonde Recharge Cool Blonde este mult mai mult decât un șampon obișnuit. Formula sa special formulată se concentrează pe menținerea unei nuanțe de blond rece , prevenind în același timp uscarea și deteriorarea părului. Pigmenții violet neutralizează eficient nuanțele nedorite, în timp ce combinația de vitamina E și Panthenol conferă părului un aspect sănătos și strălucire.

Potrivit pentru:

  • Acest șampon este ideal pentru oricine are părul blond, în special pentru cei cu nuanțe deschise, reci sau argintii care doresc să evite nuanțele de galben și cupru. Fie că aveți părul blond natural sau vopsit, acest produs este o alegere excelentă pentru îngrijirea zilnică.

Pentru a utiliza:

  • Se aplică pe părul umed și se masează până la obținerea unei spume. Pentru rezultate optime, lăsați să acționeze timp de 2-3 minute pentru a permite pigmenților mov să neutralizeze eficient nuanțele nedorite. Clătiți bine după aceea. Pentru un efect maxim, vă recomandăm utilizarea în combinație cu alte produse din gama Wella Professionals.

Păstrați-vă nuanța de blond perfect răcoroasă și proaspătă cu șamponul Invigo Blonde Recharge Cool Blonde de la Wella Professionals. Acest produs este dovada că îngrijirea părului poate fi nu doar eficientă, ci și luxoasă. Meritați să aveți un păr care arată și se simte superb, iar cu acest șampon puteți obține acest lucru cu un efort minim. Lăsați în urmă nuanțele galbene și bucurați-vă de frumusețea nuanțelor de blond rece la fiecare spălare. Pentru un păr perfect blond rece, alegerea este clară: șamponul Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Cool Blonde Shampoo.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Wella Professionals
Colecția Invigo
Subcolecția Blonde Recharge
Mărime 250 ml
Tipul de păr Par blond

ALȚII CUMPAR LA ASTA