• Wella Professionals Performance

Wella Professionals

Wella Professionals Performance Extra Strong Hold Hairspray fixativ de păr fixare puternică 500 ml

fixativ de păr fixare puternică
Cod: 79889
Colecția: Performance
  • în stoc

marți 28. 5. la Dvs

Preț:
34 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Wella Professionals Performance Extra Strong Hold Hairspray fixativ de păr fixare puternică 500 ml

Evaluarea dvs:

Descriere fixativ de păr fixare puternică

Wella Professionals Performance Extra Strong HoldHairspray este unul dintre cele mai populare produse de coafare a părului printre coaforii profesioniști. Dacă ești îngrijorată de părul rebel și rebel, apelează la fixativul Hair Masters, vei vedea că vei fi mulțumită.

Wella Professionals Performance Performance Extra Strong Hold Hairspray este potrivit pentru toate tipurile de păr. Datorită formulei sale unice, nu încarcă părul și nu îl usucă. Lasă părul moale la atingere și plin de strălucire. Sprayul de păr Wella Professionals Performance Extra Strong Hold este foarte popular în principal datorită versatilității sale. Datorită fixării sale relativ ridicate, are o gamă largă de utilizări. Este folosit în mod popular de femeile cu părul rebel pentru a domoli firele de păr care se desprind. De asemenea, este excelent pentru fixarea și modelarea coafurilor sociale și pentru a adăuga volum părului fin. Este suficient să aplicați o cantitate mică la rădăcini și veți obține un păr plin de volum. Această versatilitate este ceea ce face ca Wella Professionals Performance Extra Strong Hold să fie fixativul numărul unu pe piață. Fixativul se aplică pe părul uscat de la o distanță de cel puțin 25-30 cm. În acest fel, fixativul este distribuit uniform și coafura este fixată corespunzător. Aplicarea fixativului este foarte simplă. Datorită microparticulelor special dezvoltate, lacul se pulverizează ușor și nu se lipește de păr. După aplicarea fixativului Wella Professionals Performance Extra Strong, părul dumneavoastră va fi suplu, moale și orbitor de strălucitor. Lacul este foarte ușor de îndepărtat din păr cu peria, așa că nici nu veți ști că ați folosit vreun produs. Formula unică a acestui fixativ asigură că este delicat cu scalpul și părul dumneavoastră. Lacul nu se usucă și nu lasă hărți inestetice pe părul dumneavoastră. Dimpotrivă, după aplicarea sa, părul tău va străluci frumos și va avea un aspect sănătos și puternic. Wella Professionals Performance Extra Strong HoldHairspray se adresează tuturor femeilor care își iubesc părul și vor să îi ofere cea mai bună îngrijire.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Fixativ de păr
Marca Wella Professionals
Colecția Performance
Mărime 500 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par

ALȚII CUMPAR LA ASTA