• Wella Professionals SP

Wella Professionals

Wella Professionals SP Luxe Oil Keratin Restore Mask mască pentru păr deteriorat 150 ml

mască pentru păr deteriorat
Cod: 79860
(3x)
Colecția: SP
  • în stoc

marți 28. 5. la Dvs

PODOBNE_VARIANTY?

Preț:
48 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Rating Wella Professionals SP Luxe Oil Keratin Restore Mask

5.0 z 5
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

3 recenzii

Introduceti evaluarea produsului Wella Professionals SP Luxe Oil Keratin Restore Mask mască pentru păr deteriorat 150 ml

Evaluarea dvs:

  • Nicoleta

    E foarte bună această mască, o iubesc ! 🖤

  • Andreea

    A folosit cnv masca,e buna?

Incarca mai mult

Descriere mască pentru păr deteriorat

Masca Wella Professionals SP Luxe Oil Keratin RestoreMask este soluția ideală pentru toate femeile care suferă de păr deteriorat și uscat. Această mască vă va revitaliza părul, îi va oferi hidratarea de care are nevoie și va hrăni fibra capilară în profunzime datorită uleiurilor prețioase și a keratinei. Dacă vă gândiți că doar un miracol vă poate ajuta părul, mascaWella Professionals SP Luxe Oil Keratin Restore Mask este exact miracolul de care aveți nevoie.

Din cauza ritmului de lucru agitat, a stresului, a influențelor externe nefavorabile, părul nostru este bătut măr. Călcatul zilnic, uscarea cu uscătorul sau vopsirea frecventă slăbesc fibra capilară, care se rupe și se sfărâmă din această cauză. Dacă și tu te confrunți cu părul uscat și deteriorat, este timpul să iei măsuri. Masca Wella Professionals SP Luxe Oil Keratin Restore Mask poate revitaliza chiar și părul foarte deteriorat și îi redă strălucirea și elasticitatea naturală. Formula revoluționară a măștii de păr Wella Professionals îngrijește părul, îl hrănește în profunzime și îi conferă o strălucire orbitoare. Ingredientele active din această mască sunt uleiuri prețioase și keratină. Uleiul de jojoba întărește perfect elasticitatea părului, uleiul de argan îi oferă nutriția necesară, iar uleiul de migdale favorizează creșterea. Keratina miraculoasă întărește părul din interior și previne încrețirea nedorită. Fibrele de păr deteriorate sunt umplute cu keratină, care netezește și hrănește perfect fibrele. În plus, keratina fixează umiditatea în fibra capilară și hidratează profund părul. În plus, masca oferă părului protecție împotriva razelor UV dăunătoare și a influențelor externe nefavorabile. Părul este astfel mult mai rezistent. MascaWella Professionals SP Luxe Oil Keratin Restore Maskse adresează tuturor femeilor care nu sunt mulțumite de calitatea părului lor. Aplicați masca pe părul uscat cu prosopul, lăsați să acționeze cel puțin 5 minute și apoi clătiți bine cu apă caldă. Pentru rezultate și mai bune, vă recomandăm să folosiți masca împreună cu un șampon și balsam de aceeași linie. Veți fi răsplătită cu bucle vibrante și pline de viață.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Mască pentru păr
Marca Wella Professionals
Colecția SP
Subcolecția Luxe Oil
Mărime 150 ml
Tipul de păr Par uscat, Par deteriorat

ALȚII CUMPAR LA ASTA