American Crew

American Crew Fiber gumă modelatoare pentru fixare puternică 85 g

gumă modelatoare pentru fixare puternică
Cod: 100719
Colecția:
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului American Crew Fiber gumă modelatoare pentru fixare puternică 85 g

Evaluarea dvs:

Descriere gumă modelatoare pentru fixare puternică

American Crew Fiber este un elastic premium pentru sculptarea părului, apreciat pentru fixarea puternică și finisajul mat. Considerat unul dintre cele mai bune din categoria sa, acest produs este foarte apreciat pentru capacitatea sa de a crea stiluri complexe și bine definite care rezistă toată ziua.

Ingrediente active:

  • American Crew Fiber este plin de substanțe active semnificative care îi asigură proprietățile unice. Ceara de albine, cunoscută sub numele de Cera Alba, este unul dintre ingredientele principale care asigură fixarea și menținerea puternică necesară pentru a crea coafuri îndrăznețe. Lanolina, un alt ingredient cheie, este un agent hidratant care protejează părul de uscăciune, ajutând în același timp la reținerea umidității pentru a menține părul moale și suplu.

Efecte:

  • American Crew Fiber oferă efecte semnificative care îl diferențiază de alte produse de pe piață. Ținerea sa puternică permite modelarea și definirea perfectă, ceea ce îl face ideal pentru coafuri dramatice și bine conturate. În plus, finisajul său mat conferă coafurii un aspect modern și sofisticat, făcându-l ideal pentru bărbații care preferă stilurile subtile, fără strălucire.

Potrivit pentru:

  • American Crew Fiber este potrivit pentru o gamă largă de tipuri de păr, dar este deosebit de eficient pe părul scurt și de lungime medie. Fixarea sa puternică este ideală pentru bărbații cu părul gros, greu sau dificil de aranjat, care au nevoie de o fixare puternică pentru a-și menține stilul. Indiferent dacă părul tău este drept, creț, fin sau aspru, acest elastic modelator îți va oferi controlul puternic și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a crea coafura perfectă.

Pentru a utiliza:

  • American Crew Fiber este ușor de utilizat pentru rezultate perfecte. Începeți prin a masa o cantitate mică de produs în palmele mâinilor. După ce elasticul s-a încălzit și a devenit mai moale, aplicați-l uniform pe părul uscat, de la rădăcină până la vârfuri. Apoi coafează-ți părul în stilul dorit.

American Crew Fiber este un produs atemporal pentru bărbații care apreciază calitatea și manevrabilitatea. Fixarea sa puternică și finisajul mat oferă o combinație unică, ideală pentru crearea unor coafuri bine definite și sofisticate. Fie că sunteți în căutarea unui produs care să vă ajute să creați coafura perfectă sau pur și simplu aveți nevoie de ceva care să vă mențină părul la locul lui toată ziua, American Crew Fiber este o alegere excelentă.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Bărbați
Categorie Pastă, cremă și lut pentru modelarea părului
Marca American Crew
Mărime 85 g
Tipul de păr Toate tipurile de par