American Crew

American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil ulei emolient pentru barbă 50 ml

ulei emolient pentru barbă
Cod: 117337
Colecția: Shaving Skincare
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil ulei emolient pentru barbă 50 ml

Evaluarea dvs:

Descriere ulei emolient pentru barbă

American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil este un ulei de barbă excepțional, conceput pentru a oferi cel mai uscat și mai fin bărbierit. Acest ulei oferă protecție și hidratare în timpul bărbieritului pentru a minimiza iritarea și roșeața pielii.

Ingrediente active:

  • Ulei de eucalipt: Uleiul de eucalipt este cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice care ajută la protejarea pielii de iritații și infecții după bărbierit.
  • Vitamina E. Vitamina E este un antioxidant puternic care protejează pielea de daunele provocate de radicalii liberi și favorizează vindecarea.
  • Ulei de nucă: Acest ulei este bogat în acizi grași omega-3 care hidratează și hrănesc pielea.

Efecte:

  • Uleiul de ras American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil este conceput pentru a oferi un bărbierit neted și confortabil. Formula sa îmbunătățește alunecarea aparatului de ras, ceea ce duce la mai puține tăieturi și iritații. De asemenea, uleiul hidratează și hrănește pielea pentru a minimiza uscăciunea și disconfortul după bărbierit.

Potrivit pentru:

  • Acest ulei de bărbierit este ideal pentru bărbații cu o barbă tare sau cu pielea sensibilă. Proprietățile sale foarte hidratante și calmante sunt deosebit de benefice pentru cei care au dificultăți cu uscăciunea sau iritarea după bărbierit.

Utilizare:

  • Folosiți o cantitate mică de ulei și masați barba umedă înainte de bărbierit. Uleiul ajută la înmuierea bărbii și la pregătirea pielii pentru bărbierit, facilitând alunecarea aparatului de ras și minimizând iritațiile. Clătiți pielea cu apă după bărbierit.

Uleiul de bărbierit American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil este ideal pentru bărbații care doresc un bărbierit neted și confortabil, fără iritații. Formula sa special formulată oferă protecția și îngrijirea de care aveți nevoie pentru un bărbierit fin.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Bărbați
Categorie Ulei de păr
Marca American Crew
Colecția Shaving Skincare
Mărime 50 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par

ALȚII CUMPAR LA ASTA