• Aveda Invati Advanced

Aveda

Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich sampon de curatare cu efect de peeling 200 ml

sampon de curatare cu efect de peeling
Cod: 141073
Colecția: Invati Advanced
  • în stoc 3 buc

marți 25. 6. la Dvs

Preț:
153 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich sampon de curatare cu efect de peeling 200 ml

Evaluarea dvs:

Descriere sampon de curatare cu efect de peeling

Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich este un șampon de curățare inovator care combină efectele unei curățări delicate cu exfolierea pentru a optimiza sănătatea scalpului și a părului. Acest șampon exfoliant este conceput pentru a îndepărta murdăria și excesul de ulei de pe scalp în timp ce îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii, ceea ce duce la o creștere mai bună a părului și la un aspect mai sănătos.

Ingrediente active:

  • Acest șampon conține un amestec unic de acid salicilic din viță de vie, care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii de pe scalp și promovează procesul natural de întinerire. De asemenea, este îmbogățit cu un amestec de plante ayurvedice, cum ar fi turmericul și ginsengul, pentru a întări părul și a promova creșterea părului.

Efecte:

  • Șamponul exfoliant Aveda Invati Advanced Exfoliating Shampoo Rich curăță părul și scalpul la un nivel profund, în timp ce acțiunea sa exfoliantă ajută la îndepărtarea excesului de ulei și a celulelor moarte ale pielii. Acest lucru duce la un scalp mai sănătos și stimulează creșterea unui păr mai puternic și mai gros. În plus, acest amestec ajută la prevenirea ruperii părului, astfel încât părul rămâne mai puternic și mai sănătos pentru mai mult timp.

Potrivit pentru:

  • Acest șampon este ideal pentru toate tipurile de păr și este deosebit de potrivit pentru cei care au probleme de cădere a părului sau au un scalp care devine excesiv de gras. Proprietățile sale delicate de curățare și exfoliere sunt excelente pentru o utilizare regulată și pentru cei care caută o creștere mai sănătoasă și mai puternică a părului.

Utilizare:

  • Aplicați o cantitate mică de șampon pe părul și scalpul umed. Masați șamponul în scalp până când se formează o spumă bogată. Apoi clătiți bine. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să folosiți acest șampon în combinație cu alte produse din linia Aveda Invati Advanced.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Aveda
Colecția Invati Advanced
Mărime 200 ml
Tipul de păr Toate tipurile de par

ALȚII CUMPAR LA ASTA