Brasty aniversează 11 ani

Brasty aniversează 11 ani

Suntem aici pentru dvs. de 11 ani! BRASTY sărbătorește cea de-a unsprezecea aniversare și suntem foarte fericiți. Suntem foarte încântați că avem ocazia să vă bucurăm cu produse de marcă și de calitate din lumea modei.Astfel, am devenit vânzători cunoscuți de parfumuri, ceasuri, cosmetice și bijuterii.

Am crescut atât de mult încât ne-am extins în 11 țări din UE și continuăm să creștem. Cu toate acestea, obiectivul nostru este în continuare să avem clienți mulțumiți. Pentru că numai datorită dvs., clienților noștri, putem continua să creștem și să vă oferim din ce în ce mai multe noutăți. Avem o mulțime de planuri și credeți-ne că aveți la ce vă aștepta. 

Și pentru a vă putea bucura împreună cu noi de aniversarea noastră, am pregătit o ofertă specială. Veți primi de la noi o broșură plină cu reduceri la mărcile selectate. Reducerile sunt simbolice, de până la - 11%.


Cu ce doriți să vă faceți fericiți?


Cupoane de reducere

Codul: 2010HC5RO

Codul: 2010JETH11RO

Codul: 2010WATH11RO

Codul: 2010JE7RO

Codul: 2010PE5RO

Codul: 2010JEPA10RO

Codul: 2010PENI10RO

Codul: 2010WAHBRO

Codul: 2010WA7RO

Codul: 2010PEGU7RO

Codul: 2010WACI10RO


Codurile de reducere pot fi aplicate până la 1. 11. 2020.


Aruncați o privire la cele mai populare branduri.

Ceasuri

Ceasurile Tommy Hilfiger, Guess, Festina probabil că nu au nevoie de prea multă prezentare. Acestea sunt unele dintre cele mai populare mărci și dacă sunteți în căutarea ceasurilor de calitate, atunci ceasurile acestor mărci sunt o alegere potrivită. Aceste branduri oferă în portofoliul lor, atât ceasuri elegante pentru femei, cât și ceasuri pentru bărbați de calitate. Încântați-vă pe dvs. sau pe cei dragi cu un ceas de marcă la un preț imbatabil.


Cosmetice

Producătorul francez de produse cosmetice Bioderma Laboratoires Dermatologique este pe piață de peste 40 de ani, timp în care marca a câștigat o popularitate imensă în rândul oamenilor. Din aceeași țară provin și cosmeticele Nuxe, care oferă balsamuri de păr hrănitoare, măști de păr, geluri de păr și alte produse hrănitoare excelente. Iar Chanel? Probabil fiecare iubitor de produse cosmetice de calitate cunoaște acest brand. Acum veți găsi la noi și brandul Chanel, care oferă creme hidratante, hrănitoare și multe produse cosmetice decorative de calitate.


Bijuterii

Iubitorii de bijuterii devin mai atenți acum, pentru că am inclus bijuteriile mult iubite Pandora, Guess și Tommy Hilfiger în oferta noastră de aniversare. Puteți alege pandantive, brățări, coliere, cercei sau lanțuri. Este, de asemenea, o mare șansă pentru domnii care își pot mulțumi soțiile și prietenele. Așadar, nu ezitați și comandați aceste accesorii moderne de marcă la prețuri reduse.


Parfumuri

Nici parfumurile nu trebuie să lipsească din oferta noastră de aniversare. Ne plac parfumurile și încercăm constant să ne extindem oferta cu noutăți și introducem din ce în ce mai multe branduri. Acum puteți cumpăra parfumuri Hugo Boss, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Lacoste, Paco Rabanne și Davidoff la prețuri reduse. Acestea sunt unele dintre cele mai populare mărci care oferă atât parfumuri fresh, și intense - condimentate. Bucurați-vă de un parfum perfect la preț irezistibil.


Ingrijirea parului

Toamna este deja aici și, odată cu aceasta, condițiile de vreme care nu sunt tocmai favorabile pentru păr. De aceea ar trebui să aveți mult mai multă grijă de părul dvs. În oferta noastră veți găsi produse cosmetice pentru păr de calitate de la mărcile Olaplex, Wella și Alterna. Puteți comanda balsamuri, șampoane, spray-uri de protecție, precum și fixative la prețuri reduse. Aveți grijă de părul dvs. cu unul dintre cele mai bune produse cosmetice pentru păr. Răsfățați-vă cu acel sentiment de lux. Veți vedea că părul dvs.vă va recompensa cu aspectul său vital, iar cei din jur vor observa cu siguranță această schimbare.