Bucurați-vă de toamnă cu 5 parfumuri captivante

Bucurați-vă de toamnă cu 5 parfumuri captivante

Toamna este în plină desfășurare și încă nu ai un parfum nou? Ei bine, este timpul să faci ceva în acest sens. Lasă parfumurile florale și citrice pentru vară, octombrie este despre note lemnoase și picante. Am ales cinci dintre cele mai bune pentru tine!

Vara fierbinte s-a terminat definitiv și vine toamna. Sezonul mai rece, când tuturor ne place să ne îmbrăcăm hainele mai groase, să punem o eșarfă și să înlocuim limonada rece cu un vin fiert. Aroma clasică a vinului, cea a scorțișoarei și a cuișoarelor sunt printre cele mai populare. Adăugați o brioșă de dovleac, o plăcintă cu mere, un soare auriu, cu raze palide deasupra solului și frunze colorate și avem esența perfectă a toamnei. Bucurați-vă de această perioadă frumoasă a anului cu un nou parfum de toamnă, care vă va ține cald chiar și în cele mai reci zile.

1) Chloe Nomade


Parfum ușor condimentat, potrivit pentru iubitorii de aventură și de tot ceea ce oferă viața. Este foarte diferit față de clasicul Chloe Chloe. Chloe Nomade va evoca libertatea nelimitată în tine și va trezi dorința de a învăța și de a descoperi. Aplicați amestecul perfect de piersică, mosc alb, mușchi de stejar, lemn de santal și chihlimbar pe pielea dvs. și porniți într-o călătorie fără sfârșit pentru a găsi noi perspective și pentru a vă descoperi destinul. Acest parfum de toamnă este un câștig solid.


2) Givenchy Organza


Înfășurați-vă în strălucirea de aur a parfumului senzual Givenchy Organza care vă va scoate în evidență unicitatea și adevărata feminitate. Parfumul lemnos de toamnă care trezește zeiță capabilă să gestioneze toate capcanele vieții este exact ceea ce veți întâmpina în zilele reci. Lasă-te absorbit într-o combinație interesantă de bergamotă, floare de portocal, condimentată cu nucșoară, vanilie și lemn de cedru. Acest parfum mitic este desăvârșit toamna.


3) Valentino Valentina Poudre


Un boboc de trandafir în apusul soarelui, asta este Frangrance Valentino - Valentina Poudre. Tonurile fermecătoare de lemn de santal, boabe de tonka, vanilie, irisuri, tuberoză și pulbere vă transpun într-o lume de armonie și eleganță atemporală. Nu rezista la frumusețea captivantă a acestui parfum care te va impresiona cu persistența sa.


4) Yves Saint Laurent Black Opium


O aromă picantă și aromată, cu o urmă de fructe coapte și suculente, acesta este Yves Saint Lauren Black Opium. Un alt parfum excelent pentru toamnă. Acest parfum puternic vă va oferi stil și vă va spori încrederea în sine. Este potrivit pentru femeile cărora le place să trăiască cu fruntea sus și nu se tem de provocări. Combinația de cafea, piper, lemn de cașmir, pară proaspătă și dulce și iasomie te va fermeca și se va potrivi perfect cu dispoziția toamnei.


5) Burberry Body

Un parfum blând, feminin, care poate fi pe placul oricărei doamne. Tonurile lemnoase sunt amestecate cu trandafiri, vanilie, pelin și frezie. Îmbrăcați-vă într-o haină caldă catifelată care întruchipează o personalitate feminină senzuală și frumoasă în mod natural. Burberry Body nu va dezamăgi nici o femeie care caută în parfumul său mângâiere blândă și sprijinul pentru fiecare zi, nu doar toamna.