• Fanola Nourishing

Fanola

Fanola Nourishing Restructuring Shampoo șampon pentru păr uscat si deteriorat 350 ml

șampon pentru păr uscat si deteriorat
Cod: 97952
Colecția: Nourishing
  • în stoc

marți 23. 7. la Dvs

Preț:
23 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Fanola Nourishing Restructuring Shampoo șampon pentru păr uscat si deteriorat 350 ml

Evaluarea dvs:

Descriere șampon pentru păr uscat si deteriorat

Fanola Nourishing Restructuring Shampoo este un șampon inovator, special formulat pentru îngrijirea intensivă a părului uscat și deteriorat. Datorită unei combinații unice de ulei de in și proteine de grâu, acest șampon asigură o hrănire profundă, reface structura părului și lasă părul neted, strălucitor și plin de vitalitate. În următoarea descriere, vom analiza mai îndeaproape fiecare aspect al acestui produs excepțional și vom explica de ce ar trebui să facă parte integrantă din rutina dumneavoastră de îngrijire a părului.

Ingrediente active:

  • Fanola Nourishing Restructuring Shampoo este îmbogățit cu ulei de in, cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și regeneratoare. Acest ulei hrănește în profunzime părul uscat și deteriorat, ajutând la restabilirea echilibrului său natural și conferindu-i strălucire și moliciune. Proteinele de grâu din produs acționează apoi ca blocuri de construcție pentru păr, întărindu-i structura și contribuind la refacerea zonelor deteriorate.

Efecte:

  • Datorită formulei sale bogate, Fanola Nourishing Restructuring Shampoo contracarează eficient uscăciunea și deteriorarea părului. Ingredientele active pătrund în profunzime în structura părului, unde îl întăresc și îi restaurează integritatea. Rezultatul este o îmbunătățire a sănătății generale a părului, sporindu-i elasticitatea și rezistența la influențele externe. Părul este neted, strălucitor și ușor de condiționat după utilizarea acestui șampon.

Potrivit pentru:

  • Șamponul Fanola Nourishing Restructuring Shampoo este potrivit pentru toate tipurile de păr, dar mai ales pentru cele uscate, deteriorate sau slăbite de colorarea frecventă, tratamentele termice sau alte procese chimice. Este ideal pentru cei care caută un tratament eficient care nu numai că va hrăni părul, dar va contribui și la restabilirea sănătății și vitalității acestuia.

Utilizare:

  • Utilizarea șamponului este foarte simplă. Aplicați o cantitate mică de șampon pe părul ud, masați ușor cu mișcări circulare pentru a crea o spumă, apoi clătiți bine. Repetați procesul de spălare dacă este necesar. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să folosiți șamponul în mod regulat și să îl combinați cu alte produse din gama Fanola Nourishing pentru o îngrijire completă a părului uscat și deteriorat.

Șamponul restructurant Fanola Nourishing este un produs de top care oferă o soluție completă pentru părul uscat și deteriorat. Datorită conținutului bogat de ulei de in și proteine de grâu, șamponul nu numai că hrănește părul, dar ajută și la refacerea structurii acestuia și la îmbunătățirea sănătății sale generale. Rezultatul este o coamă netedă, strălucitoare și cu un aspect sănătos pe care o veți îndrăgi. Încearcă șamponul Fanola Nourishing Restructuring Shampoo și vezi efectele sale unice pe propriul păr!

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Fanola
Colecția Nourishing
Mărime 350 ml
Tipul de păr Par uscat, Par deteriorat

ALȚII CUMPAR LA ASTA