/ Ingrijirea parului / Ingrijirea parului femei / Goldwell Colorglow IQ

Goldwell Colorglow IQ Deep Reflects Leave-In Treatment 150 ml

balsam fără clatire pentru păr vopsit

Marcă: Goldwell Colecția: Colorglow IQ
Cod: 18633

Cosmetice pentru păr profesionale de la cele mai cunoscute mărci. Îngrijire fără clătire marca Goldwell din colecția Colorglow IQ a fost conceput special pentru pentru femei care au par vopsit. Acest produs miraculos are 150 ml.

 

  • nu se află în stoc

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit Pentru femei
Categorie Îngrijire fără clătire
Marca Goldwell
Colecția Colorglow IQ
Subcolecția Deep Reflects
Mărime 150 ml
Tipul de păr Par vopsit

Descriere Goldwell Colorglow IQ

Goldwell Colorglow IQ Color Deep Refle este un balsam spray profesional, care nu necesită clătire, special pentru îngrijirea părului vopsit și tonifiat. Cu acest produs, părul dumneavoastră primește îngrijire de calitate, maximă protecție împotriva căldurii în timpul uscării și împotriva radicalilor liberi. Goldwell Colorglow IQ Color conține - In Treatment care oferă părului un look sanătos, hidrateaza, conferă elasticitate, la atingere este moale si dă părului un maxim de strălucire. Ingrediente active: Color Protect Complex combinat cu GlossRepair Systemem - acesta vă ajută să păstrați culoarea frumoasă, pe termen lung Glossifier-regenerează fiecare fir de păr, oferă îngrijire intensivă părului vopsit și beneficii multiple. Efecte: Îngrijire eficientă a părului tratează și protejează culoarea împotriva radicalilor liberi adaugă protecție termică în timpul uscării părului. Recomandat pentru: Toate tipurile de păr vopsit și tonifiat. Mod de întrebuințare: Se agită bine, aplicați pe părul uscat, nu clătiți.

Citește mai mult

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Brîndușa

Manager relații cu clienții
Lu - Vi 9:00 - 17:00






Părerea clienților noștrii

Introduceti evaluarea produsului Goldwell Colorglow IQ Deep Reflects Leave-In Treatment balsam fără clatire pentru păr vopsit 150 ml


1 – cel mai rău, 5 – cel mai bun