• Kemon Actyva

Kemon

Kemon Actyva Disciplina Shampoo șampon de netezire pentru păr aspru si indisciplinat 250 ml

șampon de netezire pentru păr aspru si indisciplinat
Cod: 131716
Colecția: Actyva
  • în stoc

miercuri 26. 6. la Dvs

Preț:
40 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Kemon Actyva Disciplina Shampoo șampon de netezire pentru păr aspru si indisciplinat 250 ml

Evaluarea dvs:

Descriere șampon de netezire pentru păr aspru si indisciplinatAtunci când ai părul aspru și rebel, alegerea corectă a șamponului poate fi cheia pentru a-l controla. Șamponul Kemon Actyva Disciplina Shampoo este un șampon de netezire care a fost special formulat ținând cont de această nevoie specială a părului, oferind o îngrijire optimă, acționând în același timp ca un prim pas în procesul de transformare a părului tău pentru a fi mai neted și mai puțin indisciplinat.

Ingrediente active:

  • Una dintre principalele caracteristici ale acestui șampon este bogăția de ingrediente active. Printre ingredientele cheie se numără uleiul de argan, care este cunoscut pentru proprietățile sale nutritive și hidratante. Keratina, o proteină importantă pentru păr, întărește fibra capilară și ajută la reînnoirea acesteia. În cele din urmă, vitaminele și mineralele care oferă proprietăți antioxidante și ajută la protejarea părului împotriva agresorilor externi.

Efecte:

  • Șamponul Kemon Actyva Disciplina Shampoo este mai mult decât un simplu produs de curățare. Acest șampon curăță în profunzime, în timp ce netezește cuticula părului, rezultând mai puțin încrețit și mai mult control. Părul este mai neted, mai strălucitor și se simte revitalizat după spălare. Asprimea și indisciplina sunt mult reduse, ceea ce face ca părul să fie mai ușor de coafat și controlat.

Potrivit pentru:

  • Șamponul Kemon Actyva Disciplina este ideal pentru cei cu părul aspru și rebel, fie că este natural sau rezultatul tratamentelor chimice. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un șampon eficient care nu numai că curăță, dar ajută și la controlul și netezirea părului.

Utilizare:

  • Aplicați pe părul umed pentru a crea o spumă bogată și masați scalpul și părul. Șamponul este foarte concentrat, așa că este posibil să aveți nevoie de mai puțin produs decât credeți. După masaj, clătiți bine cu apă caldă. Pentru cele mai bune rezultate, continuați să folosiți alte produse din gama Kemon Actyva Disciplina.

Părul gros și rebel poate fi o provocare, dar cu produsul potrivit, această provocare poate fi depășită cu ușurință. Șamponul Kemon Actyva Disciplina este un șampon conceput pentru a aduce beneficii maxime părului dumneavoastră. Cu formula sa bogată în ingrediente active, acest șampon nu numai că curăță în profunzime, dar transformă și textura părului tău. Este timpul să explorezi netezimea, strălucirea și manevrabilitatea pe care acest șampon le poate oferi părului tău. Intră într-o lume a îngrijirii ușoare și a unui păr superb cu șamponul Kemon Actyva Disciplina Shampoo.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Kemon
Colecția Actyva
Mărime 250 ml
Tipul de păr Par aspru, Par indisciplinat

ALȚII CUMPAR LA ASTA