• Kérastase Fusio-Dose

Kérastase

Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz tratament pentru păr impotriva incretirii părului 120 ml

tratament pentru păr impotriva incretirii părului
Cod: 2023409
Colecția: Fusio-Dose
  • în stoc

marți 23. 4. la Dvs

Preț:
261 lei

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz tratament pentru păr impotriva incretirii părului 120 ml

Evaluarea dvs:

Descriere tratament pentru păr impotriva incretirii părului

Intră în lumea transformată a îngrijirii părului cu KérastaseFusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz, un tratament avansat pentru păr conceput special pentru a combate încrețirea. Acest produs revoluționar se mândrește cu o combinație puternică de polipeptide, formulată științific pentru a netezi și întări fiecare fibră de păr.

Ingrediente active:

  • În centrul acestui tratament pentru păr se află polipeptidele - proteine mici care sunt elementele constitutive ale unui păr sănătos. Aceste molecule sunt responsabile de întărirea fibrelor de păr și de protejarea împotriva influențelor externe care pot duce la apariția încrețirii. Datorită capacității lor de a pătrunde adânc în structura părului, polipeptidele ajută la refacerea rezistenței interioare a părului, completând în același timp daunele de la suprafață pentru un aspect neted.

Efecte:

  • Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz a fost conceput pentru a valorifica efectele puternice ale polipeptidelor pentru a elimina încrețirea și pentru a adăuga o strălucire incredibilă părului dumneavoastră. Acest tratament contracarează instantaneu încrețirea, protejând în același timp părul de umiditate și alte stresuri de mediu pe termen lung. Rezultatul este un control, o elasticitate și o strălucire de lungă durată, care transformă chiar și cel mai creț păr în șuvițe perfect manevrabile.

Potrivit pentru:

  • Dacă te lupți cu încrețirea, fie din cauza texturii naturale a părului tău, fie din cauza deteriorărilor cauzate de căldură și colorare, Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster este alegerea perfectă pentru tine. Acest tratament pentru păr este potrivit pentru toate tipurile de păr care necesită o netezire intensă și controlul firelor indisciplinate.

Utilizare:

  • Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz în combinație cu un ritual personal de coafare, direct la salonul de coafură ales de dumneavoastră. Coaforul profesionist aplică acest booster concentrat împreună cu mixul Fusio-Dose pe părul spălat și uscat cu prosopul. După aplicare, este important să se maseze bine produsul în păr și să se lase să acționeze pentru perioada de timp dorită, de obicei câteva minute, pentru o penetrare și un efect maxim.

Cu Kérastase Fusio-Dose Polypeptide Booster Anti-Frizz Hair Treatment, nu veți obține doar rezultate imediate, ci și beneficii pe termen lung pentru părul dumneavoastră. Folosind puterea polipeptidelor pentru a vindeca și proteja fibra capilară, puteți spune adio încrețișării și bun venit unui păr neted, suplu și strălucitor. Acest tratament pentru păr este exact ceea ce aveți nevoie dacă sunteți în căutarea unei soluții profesionale pentru părul rebel și creț, care vă va oferi un control de lungă durată și un aspect perfect. Lasă-ți părul să strălucească prin magia de zi cu zi cu Kérastase - pentru că părul tău nu merită nimic mai puțin decât perfecțiunea absolută.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Tratamente pentru păr
Marca Kérastase
Colecția Fusio-Dose
Mărime 120 ml
Tipul de păr Par aspru, Par indisciplinat

ALȚII CUMPAR LA ASTA