• Milk_Shake Sensorial Mint

Milk_Shake

Milk_Shake Sensorial Mint Shampoo sampon revigorant pentru toate tipurile de păr 1000 ml

sampon revigorant pentru toate tipurile de păr
Cod: 123341
Colecția: Sensorial Mint
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Milk_Shake Sensorial Mint Shampoo sampon revigorant pentru toate tipurile de păr 1000 ml

Evaluarea dvs:

Descriere sampon revigorant pentru toate tipurile de păr

Milk_Shake Sensorial Mint Shampoo este un șampon de lux care aduce prospețime și energie părului tău. Îmbogățit cu extract de mentă organică și carbohidrați, acest șampon oferă curățare și hidratare în profunzime pentru toate tipurile de păr.

Ingrediente active:

  • Principalul ingredient din acest șampon este extractul de mentă organică, care este cunoscut pentru proprietățile sale stimulatoare și răcoritoare. Acest extract oferă un efect plăcut de răcorire care calmează și revitalizează scalpul. În plus, acest șampon este îmbogățit cu carbohidrați care hidratează și întăresc părul. Aceste ingrediente ajută la restabilirea sănătății și vitalității părului, asigurând hidratare și strălucire de lungă durată.

Efecte:

  • Șamponul Milk_Shake Sensorial Mint este conceput pentru a îndepărta eficient impuritățile, în timp ce hidratează și revitalizează părul și scalpul. Ajută la îmbunătățirea elasticității părului, adăugând strălucire și vitalitate. După utilizarea acestui șampon, părul este curat, împrospătat și plin de viață.

Potrivit pentru:

  • Acest șampon este potrivit pentru toate tipurile de păr. Proprietățile sale revigorante și calmante sunt ideale pentru scalpurile predispuse la iritații și pentru părul expus la coafare frecventă sau la poluanți negativi.

Utilizare:

  • Șamponul Milk_Shake Sensorial Mint este simplu de utilizat. Se aplică pe părul și scalpul umed, se masează ușor pentru a permite șamponului să pătrundă în păr și scalp, apoi se clătește bine. Puteți folosi acest șampon în mod regulat pentru o curățenie maximă și un păr revitalizat.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Milk_Shake
Colecția Sensorial Mint
Mărime 1000 ml
Tipul de păr Par gras, Toate tipurile de par

ALȚII CUMPAR LA ASTA