Cele mai bune parfumuri de primăvară pentru poșeta ta

Cele mai bune parfumuri de primăvară pentru poșeta ta

Primăvara a sosit! Răsfățați-vă și încercați cele mai bune parfumuri de primăvară pentru poșeta voastră! Despre ce parfumuri vorbim? Veți afla în articolul nostru!

Aromele pot face multe cu emoțiile noastre. Căutați un parfum perfect pentru femei care nu provoacă decât vibrații pozitive? Dar unde căutați un parfum discret și ușor de purtat? De asemenea, alegerea depinde și de mărimea genții, mai mult ca sigur orice femeie a avut nevoie de un "ajutor de urgență" în timpul unei zile lucrătoare, eveniment social sau alt fel de ocazie.

De aceea noi vă oferim câteva sfaturi pentru un parfum remarcabil de primăvară pe care îl puteți purta în geantă.

Parfum Black Opium

(50 ml sau 30 ml - pentru genți de mărime medie sau mai mici)

Popularul parfum Black Opium, cu tonuri tentante de cafea, vine cu o altă îmbunătățire, mai precis cu noul parfum Black Opium Intense. Numai numele în sine este o promisiune de experiență intensă și de lungă durată. Magic și ușor întunecat, seducător și fermecător, cu o atingere de flori portocalii, absinth și lemn dulce. Chiar și aici găsiți bine-cunoscutele tonuri de cafea, care adaugă, împreună cu un flacon de neuitat, o atingere de lux acestei capodopere. Serile de primăvară și de vară necesită literalmente această euforie magică.

Vraja momentului devine și mai puternică cu EDT pentru femei, creeat de aceiași maeștri de parfumuri care poartă un nume destul de precis - Opium. Îți întărește emoțiile și controlează simțurile.

Alegeți astfel de parfumuri atunci când doriți să vă simțiți atinsă de luxul real.

Parfum DKNY Be Delicious

(50 ml - pentru genți medii și mai mici)

Mai potrivit pentru zilele calde din oraș este aroma de vară cu flori DKNY Be Delicious inspirată de orașul care nu doarme - New York, plin de promisiuni noi, la fel ca toate orașele mari. Un accesoriu perfect, care se va potrivi exact în poșetă și devine cel mai bun prieten pentru evenimente sociale. Tonurile de măr verde si castravete fac parfumul remarcabil de proaspăt. Violet, clopoței, lemn de santal și magnolie, pe de alta parte, fac parfumul mai feminin, fiind apreciat atât de femeile tinere cât și cele mature.

Parfum Elizabeth Arden Green Tea

(100ml - pentru genți de mărime mari sau medii)

EDP pentru femei numit Elizabeth Arden Green Tea este perfect pentru utilizarea de zi cu zi, la evenimentele sociale și ceaiul dvs.de la cinci cu prietenii. Este o aroma de citrice, cu tonuri mici de ambră, garoafă, mentă, rabarbăr, bergamot, mușchi de stejar, cuișoare și bineînțeles ceai verde. Cu efect calmant, aduce pace și siguranță în mintea ta și sincer, avem nevoie de asta din când în când. Proaspăt și extraordinar.

Ceaiul verde poate face minuni. El are un efect benefic nu numai asupra sentimentelor noastre, dar unii oameni se trezesc chiar mai bine decât cu o cafea. Conține antioxidanți, consolidează corpul, ajută la problemele stomacului, reduce tensiunea arterială și nivelurile de zahăr.

Și miroase așa de bine încât vă va oferi o bună dispoziție imediat!

Parfum Cacharel Eden

(50 ml - pentru genți medii și mai mici)

Parfumul exotic pentru femei Chacharel Eden te face să te simți în paradis pentru un moment. Minunatul miros de piersici, mandarine, lemn de santal, patchouli, lotus, crin și mimoza vă va încânta. Și ambalajul este atât de mic încât nu va fi o povară pentru geantă.

Parfumuri mici perfecte pentru geanta ta

(10 ml - pentru o geantă mică)

Dar dacă preferați ceva mai mic, alegeți din eșantioanele noastre de parfumuri la modă. Fiecare flacon conține 10 ml de parfum original și îl puteți purta peste tot. Chiar și în cea mai mică geantă. Și un alt avantaj - cumpărați trei eșantioane ce vă inspiră și veți avea transport gratuit.