Parfum de vară pentru femei

Parfum de vară pentru femei

Îți aduci aminte de mirosul vacanțelor la bunici? O parte din el se ascunde în fiecare din cele cinci parfumuri alese cu atenție pentru tine în articolul de astăzi. Încearcă unul și lasă-te purtat de amintirile copilăriei.

Razele fierbinți ale soarelui de vară se domolesc ușor și fac loc noului sezon de toamnă. Această perioadă de tranziție dintre vară și toamnă este, însă, una foarte plăcută și îndrăgită de către oameni. Ultimele zile călduroase, fructele coapte și recoltele încă ne mai inspiră să megem în excursii sau alte acțivități ce implică aventura.

De ce să nu ne bucurăm de această frumoasă perioadă cât mai mult? Am pregătit pentru tine cinci parfumuri care să îți amintească de zilele minunate ale vacanței la bunici.

1) Chanel Chance


Parfumul pentru femei al faimoasei case de modă Chanel vă va câștiga cu aromă sa seducătoare. La baza parfumului, notele sunt iris, piper alb, în combinație cu chihlimbar și mosc alb. În inima lui, vei simți iasomie și vetiver.  Profită de șansă și încearcă parfumul care continuă să se schimbe - de la floral la picant, dar mereu senzual și misterios. La fel ca vara indiană, care durează doar un moment, Chanel Chance vă va surprinde întotdeauna cu imprevizibilitatea și frumusețea schimbătoare.


2) Hugo Boss Ma Vie


Viața mea - aceasta este traducerea pentru numele parfumului preferat al lui Hugo Boss, inspirat dintr-un suflet liber și independent. Creat pentru o femeie care știe să se bucure de cele mai simple momente, de fragmentele care alcătuiesc întreaga frumusețe a vieții. Acest lucru va fi indus de către parfumul floral-lemnos Ma Vie. Pornește în aventurile tale însoțită  aromele de cactus, iasomie, trandafir și frezie, combinate cu tonuri de lemn de cedru.


3) Givenchy Dahlia Divin 


Trezește zeița din tine și înfășoar-o în parfumul oriental-floral Dahlia Divin de Givenchy. Răsfață-te cu un amestec minunat de mimoză, mosc, vanilie, trandafir și lemn de santal. Aroma, la fel radiantă precum soarele însuși în vara indiană, este senzuală și cu adevărat magnetică. Acest nectar auriu îți va oferi curaj să faci tot ce vrei în lume.


4) Gucci Bamboo 


Femeia modernă, elegantă și încrezătoare, merită un parfum care subliniază toate virtuțile ei minunate. Exact asta este Gucci Bamboo. Parfumul floral include tonuri de bergamotă și pere dulci coapte.  Combinația este urmată de iasomie, crin și ylang-ylang. Bogatul cocktail floral se încheie cu vanilie de Tahiti, mosc alb și lemn de santal care conferă parfumului bogăție. Bucurați-vă de acest parfum feminin uimitor, perfect pentru zilele frumoase de sfârșit de vară.


5) Christian Dior J'adore 

Mirosul captivant al lui J'adore de Christian Dior vă va surprinde imediat. Este greu să rezistați unui amestec atât de senzual și feminin cu tonuri perfecte de mandarină, violet, mure și prun Damasc, care este înconjurat de o orhidee seducătoare și frunze de iederă. Totul este completat de lemn de amarant și mosc. Un parfum rafinat pe care îl vei iubi nu numai în perioada de sfârșit a verii.

Sperăm că  aceste arome te-au inspirat. Poate că îți vor oferi pofta să te bucuri de ultimele zile călduroase din acest an și să te bucuri și de sezonul de toamnă ce se apropie.