Cele mai populare parfumuri din 2019

Cele mai populare parfumuri din 2019

Lista celor mai preferate parfumuri se schimbă în fiecare an, dar unele mărci sunt în mod constant pe primul loc.Ce parfumuri pentru femei și bărbați au fost cele mai populare anul trecut?Și care vor fi câștigătoare în acest an? După ce ați citit acest articol veți știi.

Probabil ați auzit de Premiul Fifi /Premiile Fifi, deoarece este foarte important în lumea parfumurilor.

Ce este de fapt? Este probabil premiul cel mai important pentru a evidenția calitatea și perfecțiunea mirosului. În fiecare an, acestea sunt acordate de Fundația Fragrance, care este formată din specialiști de parfum, fondată în 1949.

Premiul este dat pentru prima dată în 1973. Astăzi este distribuit în mai multe categorii: aroma anului, în care aromele distincte de sex masculin și feminin, cel mai bun parfum al unei vedete celebre, cel mai bun pachet al anului și cea mai bună campanie de publicitate.

Iată câteva dintre categoriile câștigătoare pentru anul 2018:

Parfumul Anului

Parfum pentru femei

Tom Ford: Fabulos din categoria "Luxury"
Gucci: înflorește în categoria "Prestige"

Parfum pentru bărbați

Tom Ford: Oud Minérale în categoria "Luxury"
Yves Saint Laurent: Y în categoria "Prestige"

O listă completă a câștigătorilor de anul trecut poate fi găsită aici: http://www.fragrance.org/fragrance-awards/usa-winners/

Ce ne așteaptă în 2019?

Premiile din acest an ne așteaptă în luna mai. Momentan putem ghici care parfumuri vor fi selectate. Deja avem o idee destul de bună despre alegerea clienților -  mirosurile florale și citrice ar trebui să fie la modă în acest an.

 

Iată câteva dintre ele:

 

Chloé Chloe Apă de Parfum

Frumos, blând, feminin și încrezător. Baza este realizată din lemn de cedru și chihlimbar, cu adaos de crin din văi, magnolie și trandafiri.

Calvin Klein: Obsessed

Apă parfumată seducătoare pentru toate femeile moderne cu atingere de lavanda, mosc, citrice și alte tonuri picante.

Armani: apă pentru parfum Si

Un parfum care vă oferă farmec și este de lungă durată. Combină perfect elemente deosebite de: lemn natural, frezie, trandafir și coacăz negru.

Ce parfumuri plac bărbaților?

 

Marci cum ar fi Hugo Boss și Armani vor fi mereu la vârf.

Hugo Boss: No.6 Bottled

Aroma face parte din grupa lemnos-picant, imbinand esente tari, intense cu unele mai proaspete.Notele de varf sunt: mar, pruna, citrice, muscata, cele de mijloc: lemnoase, scortisoara, garoafa, iar cele de baza, care sunt si cele mai durabile, sunt: lemn de santal, lemn de cedru, mosc, vetiver, ambra. Este o creatie complexa si face parte din categoria apelor de toaleta, persistand pana la 5 ore pe piele.

Hugo Boss: The Scent

Apă de toaletă Spray cu acorduri de lemn impresionante, lavandă, ghimbir și bergamot. Carismatic și seducător - de neuitat.

Versace: Eros

Această apă de toaletă, străpunsă de mitologia greacă, a fost plăcută în ultimii ani și nici anul acesta nu va fi diferită. Probabil pentru că a fost concepută pentru a cuceri inima. Baza parfumului constă din cedru, vanilie, vetiver și mușchi.

Ați făcut o listă cu aromele preferate? Care va fi alegerea dumneavoastră? Vă rugăm să nu ezitați și să alegeți în magazinul nostru. Oferiți-vă o bucurie dvs. sau cuiva drag. Parfumul este cadoul ideal pentru orice ocazie ...