Parfumurile primăverii 2020

Parfumurile primăverii 2020

Odată cu primele zile însorite și călduroase, se trezește în noi un nou val de energie pozitivă și forță de viață. Sezonului de primăvară aparțin parfumurile ușoare, proaspete și fine, care ne vor încuraja și vor oferi o senzație de prospețime. În parfumuri putem simți florile, citricele, menta, ceaiul verde sau fructele suculente.

Dacă vă decideți să începeți această primăvară cu un nou parfum, există multe posibilități. Dar alegerea poate fi mai dificilă decât pare. Puteți alege dintre noutățile absolute, dar și dintre variantele de parfumuri clasice. Vom menționa cel puțin unele dintre ele pe scurt în acest articol .

Euphoria Endless, Calvin Klein

Clasicul Euforia vine cu o aromă de primăvară care combină tonuri de mandarină și floare de cireș. Un parfum ușor și senzual pentru o femeie încrezătoare, care se potrivește perfect pentru zilele însorite.

Evergreen, Jil Sander

O noutate care vă va ameți cu o combinație de pere, floare de grepfruit și piper alb. Învăluiți-vă în lejeritate și suculență cu Evergreen, care trezește senzualitatea și tandrețea feminină.

Dolce, Dolce & Gabana

Un amestec eteric, proaspăt și pur de amaryllis alb, narcis și crin de apă. Echilibrul delicat dintre senzualitate, bucurie și simplitate.

Deși parfumierii vin cu noi tendințe aromate în fiecare primăvară, există parfumuri iconice care datează de câteva decenii, la care femeile s-au întors în mod repetat de-a lungul generațiilor. Dacă sunteți una dintre ele, inspirați-vă din parfumurile clasice cu note orientale, florale sau unisex. Toate acestea sunt conectate prin creație tradițională consacrată și design de calitate. Nu veți găsi aici un clasament, pentru că pur și simplu nu se poate determina cel mai bun miros. Pe scurt, fiecare dintre noi miroase puțin diferit.

CK One, Calvin Klein

Într-adevăr primul parfum unisex cu adevărat iconic, care a apărut pe piață din 1994. Combinația de cardamom, iasomie, ananas și bergamot te va angaja să-ți subliniezi independența și individualitatea.

Chloé, Chloé

Credem că flaconul roz elegant cu o fundiță nu mai are nevoie de nici o prezentare, pentru că acesta este însăși esența primăverii la Paris. Tonurile de trandafir, lăcrămioare și magnolie se joacă în bătaia culorilor cu libertate și eleganță.