REVISTA ONLINE

Cunoașteți produsele cosmetice Bioderma?

Tóth Katalin | 18. 3. 2020

Îngrijirea pielii este una dintre cele mai importante activități zilnice în orice moment al anului. Efectele vremii (vânt, îngheț, razele soarelui), precum și mediul urban nesănătos afectează și usucă pielea. Prin urmare, aceasta trebuie tratată în mod regulat cu produse adecvate pentru a evita stricarea aspectului și a calității pielii, fapte ce pot duce și la dermatită.

Citește articolul întreg

Parfumurile Chloé - eleganță și delicatețe

Tóth Katalin | 4. 3. 2020

Parfumurile sunt o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Unul este folosit pentru purtare zilnică, altul este potrivit pentru evenimente mai oficiale sau de seară. Alegerea parfumului este absolut esențială pentru a completa ținuta și pentru a exprima personalitatea femeii.

Citește articolul întreg

Cadouri last-minute de Ziua Îndrăgostiților

Tóth Katalin | 11. 2. 2020

Ziua Îndrăgostiților se apropie. Atât de mulți oameni au acum oportunitatea de a-și arăta dragostea sau afecțiunea față de cine simt asta. Acest lucru presupune, desigur, și un cadou cu care să îi facă fericiți. Dacă ați lăsat grija cadoului pe ultimul moment, iată câteva sfaturi pe care le puteți găsi utile. Cu siguranță veți alege dintre ele.

Citește articolul întreg

Chiar acum: ediție nouă a revistei online împreună cu o broșură GRATUITĂ plină de reduceri!

Ediție nouă a revistei online împreună cu o broșură GRATUITĂ plină de reduceri!

Căutând
Căutând
up