REVISTA ONLINE

De ce sunt atât de populare ceasurile digitale?

Ana Moldovan | 7. 5. 2020

Ceasurile digitale sunt un accesoriu vestimentar popular la fel ca și ceasurile clasice, atât pentru bărbați cât și pentru femei. De regulă, ceasurile digitale sunt un indicator al timpului mai clar, oferind funcții mult mai multe decât un ceas clasic.

Citește articolul întreg

10 sfaturi despre cum să te bucuri de Paște chiar și în timpul carantinei

Ana Moldovan | 14. 4. 2020

Ești trist că acest Paște va fi în spiritul unei pandemii coronavirus? Poate că acum este momentul potrivit pentru a face o pauză de la știrile stresante și după mult timp să ne regăsim în altceva. Iată 10 sfaturi despre cum să te bucuri de Paște în acest an și să uiți de toate lucrurile neplăcute pe care această perioadă le oferă.

Citește articolul întreg

Tradiții de Paște

Ana Moldovan | 3. 4. 2020

Cum au sărbătorit strămoșii noștri Paștele? Ce obiceiuri și tradiții ar trebui să menținem de Paște? Puteți afla în acest articol din revista noastră Brasty.

Citește articolul întreg

8 sfaturi despre cum să cucerești un bărbat

Ana Moldovan | 22. 3. 2020

Fiecare dintre noi tânjește după relația perfectă. Iubirea este una dintre nevoile umane de bază - imediat după cele fiziologice (a respira, a bea și a mânca, a dormi, a ne reproduce…) și cele de „stablitate” (în sănătate, în muncă, în relațiile de familie ...). Dar cum să o obții? De ce să nu confunzi iubirea cu îndrăgostirea sau cu simpla atracție fizică? Și cum să crești probabilitatea ca alesul tău să se îndrăgostească de tine?

Citește articolul întreg

Cum să începi să faci sport?

Ana Moldovan | 12. 3. 2020

Sportul este un mijloc natural de îmbunătățire a constituției corpului uman și, pe lângă un stil de viață sănătos și bunăstare mentală, este un mod principal de a asigura o viață lungă și sănătoasă. Fiecare dintre noi am jucat un sport pe parcursul vieții (indiferent dacă vorbim de orele de educație fizică de la școala sau nu) și știm cât de importantă este mișcarea, nu numai în adolescență, ci și în menținerea ulterioară a unei condiții fizice bune și cât de tare ajută la prevenirea bolilor rezultate din alimentație săracă în nutrienți și dintr-un stil de viață sedentar. 

Citește articolul întreg

Cum să faci o detoxifiere perfectă de primăvară?

Ana Moldovan | 20. 2. 2020

Trăim în timpuri agitate și pline de stres. Prin urmare, avem nevoie și de un corp funcțional pentru a le putea face față fără probleme. Sănătatea și funcționarea corectă a organismului pot fi susținute prin detoxifiere regulată. Aceasta ajută la curățarea organismului de substanțe nocive ce s-au acumulat în interior. Redă organismului suficientă energie și îl ajută să depășească oboseala. Detoxifierea se face, de obicei, în lunile de primăvară din mai multe motive.

Citește articolul întreg

5 sfaturi pentru cum să îți pregătești părul pentru primăvară

Ana Moldovan | 6. 2. 2020

Iarna nu este o perioadă favorabilă părului. Este posibil să știți că purtarea căciulilor ajută la menținerea căldurii dar că nu are efecte bune asupra părului. Acesta se electrizează, iar realizarea unei coafuri drăguțe durează ceva timp. Nu lăsați părul să sufere și pregătiți-l ca primăvara să strălucească cu frumusețea sa.

Citește articolul întreg

Cum să asortezi rochia de bal, bijuteriile și machiajul?

Ana Moldovan | 28. 1. 2020

Distracție pe ringul de dans! Vrei să arăți uimitor? Citește câteva sfaturi care să te ajute să obți un look perfect la balul din anul acesta!

Citește articolul întreg

Cele mai bune parfumuri pentru iarna aceasta

Ana Moldovan | 7. 1. 2020

Odată cu sosirea iernii v-am pregătit o selecție a celor mai impresionante parfumuri pentru anotimpul rece. Ce parfumuri sunt potrivite pentru zilele pline de zăpadă, nori cenușii și îngheț, dar și pentru serile în oraș, la cafenele sau pub-uri confortabile?

Citește articolul întreg

Cum să alegeți parfumul de seară potrivit?

Ana Moldovan | 12. 12. 2019

Parfumuri puternice? De ce nu! Indiferent că mergeți la un bal sau la un eveniment de seară foarte important, puteți găsi parfumul potrivit. Cum să faceți acest lucru?

Citește articolul întreg

Chiar acum: ediție nouă a revistei online împreună cu o broșură GRATUITĂ plină de reduceri!

Ediție nouă a revistei online împreună cu o broșură GRATUITĂ plină de reduceri!

Căutând
Căutând
up