REVISTA ONLINE

Cum să alegeți parfumul potrivit pentru femei?

Roxana Voicu | 16. 7. 2020


Va veți îndrăgosti de parfum de la primul miros, sau pur și simplu nu este cel potrivit și trebuie să mai căutați. În plus, este important să aflați cum se dezvoltă parfumul pe pielea dumneavoastră. Se știe că același parfum miroase diferit pentru fiecare dintre noi. Deci, cum alegeți un parfum pentru femei doar pentru dvs?


Citește articolul întreg

Cum să regenerăm părul într-un mod natural?

Roxana Voicu | 9. 6. 2020

Părul este o podoabă capilară a oricărei femei, dar de multe ori nu îl tratăm așa cum ar trebui. Îl colorăm, îl coafăm și îl pieptănăm în diverse coafuri (chiar și monstruoase), care necesită doze considerabile de fixativ pentru a-și păstra forma și a-l menține pe o durată lungă de timp. În acest articol, veți găsi câteva sfaturi excelente despre regenerarea naturală a părului.

Citește articolul întreg

Parfumurile primăverii 2020

Roxana Voicu | 8. 4. 2020

Odată cu primele zile însorite și călduroase, se trezește în noi un nou val de energie pozitivă și forță de viață. Sezonului de primăvară aparțin parfumurile ușoare, proaspete și fine, care ne vor încuraja și vor oferi o senzație de prospețime. În parfumuri putem simți florile, citricele, menta, ceaiul verde sau fructele suculente.

Citește articolul întreg

Ce flori să dăruim în funcție de zodie?

Roxana Voicu | 25. 3. 2020

Florile sunt considerate cadoul ideal pentru orice femeie. Sunt potrivite pentru orice ocazie și, în unele cazuri sunt esențiale, mai ales când vine vorba de sărbătorirea unui eveniment important, cum ar fi absolvirea. În general, femeile preferă un anumit tip de flori. Dacă doriți să fiți pe plac și să nu dezamăgiți, atunci vă poate fi de folos să alegeți compoziția buchetului în funcție de semnul zodiacal deoarece acesta va cuceri prin parfumul sau culoarea preferată. Deci, care sunt florile preferate în funcție de zodie?

Citește articolul întreg

Cum să folosești carantina în avantajul tău

Roxana Voicu | 25. 3. 2020

De câte ori ți-ai spus aceste cuvinte în ultima vreme, „Când o să am mai mult timp.„ „Când o să ajung acasă mai devreme.„ „Când nu trebuie să merg la serviciu”. În prima zi a carantinei recomandate datorită extinderii covid-19, toate aceste răspunsuri s-au anulat. De acum înainte, doar tu ești stăpânul timpului tău și nimeni nu a spus că carantina este o lipsă de acțiune! Dimpotrivă!

Citește articolul întreg

Cum să fii atractivă pentru bărbați?

Roxana Voicu | 21. 3. 2020

Vrei ca un bărbat să te observe? Vrei să fii irezistibilă și fermecătoare? În acest caz, trebuie să urmezi mai multe reguli. Frumusețea nu este totul și, de multe ori, nu este suficientă pentru a obține un bărbat de vis. Ai nevoie de ceva în plus.

Citește articolul întreg

Ce cadou să îi cumperi de ziua lui de naștere?

Roxana Voicu | 10. 3. 2020

Alegerea unui cadou potrivit pentru ziua de naștere a unui bărbat poate fi o sarcină destul de grea, mai ales dacă are gusturi specifice. În timp ce cadourile de ziua de naștere a unei femei pot fi rezolvate într-o serie de moduri tradiționale, de la flori, ciocolată până la bijuterii sau haine, alegerile pentru bărbați par a fi puțin mai sărace și de multe ne întrebăm ce i-ar face plăcere să primească sau ce folosește cu adevărat.

Citește articolul întreg

Cum să seduci o femeie?

Roxana Voicu | 26. 2. 2020

Pentru unii poate fi o performanță aproape supraumană, pentru alții, este  ca o plimbare prin grădina de trandafiri, deoarece știu ce să facă. Vrei să devii irezistibil pentru femei? Nu trebuie decât să cunoști trucurile potrivite și gândirea feminină.

Citește articolul întreg

Parfumurile Versace: pasiune în fiecare picătură

Roxana Voicu | 26. 2. 2020

Brandul italian Versace oferă parfumuri pentru femei, parfumuri pentru bărbați și diverse colecții de modă. Printre produsele acestui brand se numără genți, haine, dar și pantofi sau rucsacuri. În orice caz, cele mai asociate produse cu acest brand sunt parfumurile. Versace are o reputație pentru produse de lux și stil atemporal. Parfumurile acestui brand combină pasiunea, provocarea și seducția. Sunt blânde, dar jucăușe și reflectă ritmul italian de viață, temperamentul și stilul rapid.

Citește articolul întreg

Cum să treci peste o despărțire?

Roxana Voicu | 18. 2. 2020

Știm cu toții. La început, a fost o dragoste grozavă, mai târziu a început să scadă, se petrece din ce în ce mai puțin împreună până când vine, inevitabil, despărțirea. Nu contează dacă acest lucru s-a întâmplat din cauza priorităților diferite în viață, a infidelității, a timpului scurt petrecut împreună sau pentru că relația devenise un stereotip și nu mai exista puterea să se lucreze la ea. Nu contează dacă separarea de jumătatea iubită s-a petrecut la inițiativă noastră sau a celuilat. Oricum ar fi, trecerea peste eveniment tinde să fie dificilă. Uneori se întâmplă într-o săptămână, alteori într-o lună, alteori ne jelim și ne gândim cum era luni după despărțire. De aceea, îți oferim sfaturile noastre garantate cu privire la modul în care poți face față despărțirii cât mai repede.

Citește articolul întreg

Brasty sărbătorește și oferă cadouri! Alege cadoul tau aici.

Brasty sărbătorește și oferă cadouri! Alege cadoul tau aici.

Căutând
Căutând
up