5 sfaturi pentru cadouri de Ziua Îndrăgostiților

5 sfaturi pentru cadouri de Ziua Îndrăgostiților

Vine ziua în care celebrăm iubirea. Știți deja cum să vă mulțumiți persoana iubită anul acesta? Avem câteva sfaturi ce vă pot ajuta cu siguranță.

Parfumul - cadoul clasic

Să fim serioși, parfumul nu este tocmai cel mai original cadou. Dar dacă știți ce îi place partenerului sau că parfumul lor preferat se termină, nu puteți da greș. În plus, dacă îi cumpărați parfumul, nu există șansa să fiți surprinși de un alt parfum de la partenerul dvs. care s-ar putea să nu vă placă.

Un articol despre tipurile de parfumuri vă poate ajuta, de asemenea, să alegeți parfumul potrivit. Dacă încă nu doriți să riscați, alegeți unul dintre bestselleruri. Doamnele vor fi încântate cu siguranță de Versace Bright Crystal, Paco Rabanne Olympea sau senzualul Chloé Chloé. Din categoria pentru bărbați, nu puteți da greș cu Hugo Boss No.6, Lacoste Essential sau proaspătul Armani Aqua Di Gio.


Bijuteriile încântă întotdeauna 

Unul dintre cadourile preferate de Ziua Îndrăgostiților este, desigur, o bijuterie frumoasă. Alegeți cu înțelepciune și concentrați-vă pe ceea ce preferă partenerul. Nu este atât de dificil să alegi corect. Jumătatea dvs. tău iubește accesoriile mai spectaculoase și distinctive cu elemente strălucitoare? Oferă-i ceva de la Guess. Dacă mai degrabă îi plac bijuteriile simple și elegante, cu siguranță veți mulțumi cu marca Calvin Klein. Pentru femeile aventuroase și independente, ceva de la Paul Hewitt este potrivit. Și pentru firile creative? Puteți găsi, cu certitudine, ceva la Pandora.

Bijuteriile sunt, în primul rând, pentru femei, dar bărbaților le place să se accesorizeze, de asemenea. Partenerului dvs. îi vor plăcea, cu siguranță, brățările casual din piele de la Tommy Hilfiger sau Guess.

Cel mai important lucru este să oferiți bijuterii din dragoste. Cine le va purta, vă va păstra în gând și asta contează cel mai mult.


Lenjerie sexy sau jucărie erotică?

Dacă vă gândiți de mult timp că doriți să vă condimentați viața intimă, Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru acest lucru. Încercați câteva jocuri, lenjerii seducătoare sau jucării erotice. În zilele noastre, variantele sunt multiple, așa că nu lăsați plictiseala și stereotipul să se strecoare în patul dvs. Trebuie să vă distrați!


Iubirea trece prin stomac

Invitația la cină într-un restaurant cu siguranță nu este o idee proastă, dar poate că se poate face ceva mai creativ. Ce spuneți de a pregăti cina? Domnilor, dacă fugiți de aragaz ca de fantome, iubita dvs. va fi fericită chiar dacă pregătiți și cele mai simple preparate. Dar dacă depuneți un pic mai mult efort, fiți siguri că nu va rămâne neapreciat. Bărbații cred adesea că femeile au nevoie de cadouri scumpe și spectaculoase, dar acestea apreciază mult mai mult efortul și timpul pe care îl alocați. Și ce poate fi pregătit pentru o cină festivă? Carnea de vită este ușor de gătit, precum și peștele prăjit sau pastele carbonara. Inspirați-vă din online, pe YouTube puteți găsi o mulțime de rețete pas cu pas pentru o cină rapidă și ușoară. Apoi este nevoie doar de o sticlă de vin și succesul este garantat. Desigur, toate acestea se aplică și doamnelor. O cină bună sau un desert delicios vor încânta partenerul.

Și dacă nu vreți să gătiți, dar nici să ieșiți undeva în oraș? Comandați cu ușurință o pizza. Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare care este despre voi doi, așa că nu vă fie teamă să o petreceți doar în doi. Mai ales că presupune o atmosferă atât de frumoasă.  


Valoarea cadoului nu are legătură cu banii

Sunteți fani ai cadourilor originale, care nu costă mulți bani? Este adevărat că nu întotdeauna este dispobilă o sumă mare de bani pentru un ceas nou, bijuterii sau o cină de lux. Dar acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți face jumătatea fericită. Ce spuneți de un voucher? Pentru 10 masaje, 5 seri de privit o comedie / fotbal, 15 spălări de vase sau 3 weekenduri în care copiii stau la bunici. Există multe lucruri care înseamnă mai mult pentru un partener decât un cadou scump.

Și dacă niciuna dintre aceste opțiuni nu v-a atras, îi puteți oferi partenerei cel puțin o floare. Veți vedea ce zâmbet frumos poate face un singur trandafir.