TOP parfumuri în funcție de zodie

TOP parfumuri în funcție de zodie

Ezitați în alegerea parfumului? Încercați să alegeți cel mai aromat parfum în funcție de data de naștere! Nu veți regreta. Parfumurile de TOP în funcție de semnele horoscopului pot fi o inspirație interesantă pentru a vă asorta în conformitate cu caracterul și temperamentul dvs. Descoperiți astăzi cel mai potrivit zodiei dvs.!

BĂRBAȚI

 

Berbec

Bărbații în zodia Berbecului se asociază adesea cu un războinic neînfricat și un copil jucăuș. Berbecul este primul semn al zodiacului, astfel încât chiar și bărbații cu acest semn trebuie adesea să exceleze, să fie primii și să fie curajoși în orice situație și să creadă într-o victorie clară, adesea poate copilărească.

Berbecul ca semn de foc este controlat de planeta Marte. Această combinație de energie foarte masculină face din Berbec lideri naturali. Este posibil să fie puțin egocentrici și impulsivi, dar pasiunea lor aprinsă este, de asemenea, o promisiune a unei surse nesfârșite de distracție și aventură.

Parfumul Dior Fahrenheit este cel mai potrivit pentru bărbatul Berbec, care îi va accentua pasiunea și entuziasmul pentru viață și, în același timp, îi va ajuta să devină irezistibili pentru sexul opus. Dior Fahrenheit este un parfum creat anume pentru Berbeci.

 

Taur

Domnii născuți în zodia Taur sunt foarte practici și în același timp fiabili. De aceea uneori pot părea plictisitori pentru cineva. Dar să nu vă înșelați, pentru că opusul este adevărat. Acest semn este condus de planeta Venus, așa că de multe ori nu veți vedea un ursuleț de pluș romantic și mângâietor mai mare decât bărbatul din zodia Taur. Sunt adesea populari în societate și pot fi foarte loiali în relațiile de prietenie și amoroase.

Sunt fericiți când se pot relaxa pe canapea în companie bună și, dacă mai există mâncare bună pe masă, literalmente mormăie de fericire. Cea mai mare slăbiciune a lor este încăpățânarea înnăscută și au, de asemenea, probleme de adaptare la schimbare.

În ciuda acestor puncte slabe, bărbatul Taur este un gentelman clasic. De aceea, parfumul Gentlemen Only Absolute de la Givenchy se potrivește perfect acestora. Parfumul subliniază natura lor fidelă și subliniază energia lor plăcută, discretă.

 

bvlgariGemeni

Bărbații Gemeni se numără printre intelectualii zodiacului. Sunt deseori isteți, asemenea vulpilor viclene, și adoră ore lungi de dezbateri despre diverse subiecte. Domnii de acest semn nu au nicio problemă în a vorbi cu oameni noi, așa că îi întâlniți adesea la o petrecere când fac naveta între grupuri de oameni, participând la conversație. Ei au o slăbiciune pentru gadgeturile tehnologice și aleg deseori locuri de muncă care îi ajute să iasă în evidență, flexibilitatea și abilitățile de comunicare. De aceea, ei sunt agenți comercianți înăscuți, de exemplu.

Nimeni nu se va plictisi cu bărbatul Gemeni, dar ar putea fi predispuși la starea de spirit și nesiguranță. Sunt capabili să stabilească o întâlnire la care apoi nu vor veni, iar aceasta se poate reflecta uneori în relații.

Bărbatul Gemeni este pur și simplu o versiune umană a mesagerului înaripat al zeului Mercur, zeul comerțului, al elocinței și al veseliei.

De aceea, pentru acești bărbați se potrivește perfect parfumul Invictus de Paco Rabanne, care își va întoarce aripile pierdute și va evidenția natura proaspătă și energică.

 

Rac

Blând, grijuliu și precaut. Bărbații în zodia Racului abundă în aceste calități. Dar să nu uităm că racii au un schelet exterior dur. Acești bărbați își pot ascunde adesea latura tandră doar pentru cei mai apropiați. Familia este extrem de importantă pentru bărbații Rac. Datorită înclinației lor pentru loialitate și îndeplinirii obligațiilor lor, ei sunt nu doar parteneri și părinți, ci adesea și favoriți la locul de muncă. Pun accent în cariera lor și deseori tind să-și asume mai multă muncă decât ar fi necesar. Mai ales dacă se regăsesc în rolul întreținătorului familiei. Pot fi un pic alergători după bani și le place să țină evidența fiecărui leu cheltuit.

Bărbații Raci pot fi și foarte neplăcuți dacă simt că trebuie să-și protejeze sentimentele sau persoanele dragi. Sunt adesea foarte schimbători în ceea ce privește emoțiile lor, pe care cineva le poate considera stări de spirit. Și aveți grijă să nu răniți prea mult sentimentele Racului – nu va uita niciodată!

Dacă am vrea să exprimăm esența bărbaților în semnul Racului, ar mirosi în mod clar ca parfumul Bvlgari AQVA Pour Homme, care este delicat și în același timp profund, asemenea ochilor lor frumoși.

 

Leu

Bărbații din zodia Leului, cu siguranță, nu vor fi trecuți cu vederea. Acestor domni le plac sosirile grandioase și gesturile magnifice. Magnetismul lor natural determină mulți admiratori ai ambelor sexe să se învârtă în jurul lor. Se bucură de foarte multă încredere în sine. Aceștia știu să își promoveze punctele de vedere, iar cu cât mai multă dramă în discuție, cu atât mai bine. În ciuda generozității lor uriașe și a „inimii de leu”, nimeni nu va fi supărat pe ei mult timp. Sunt protectori naturali care tind să ofere protecție altora și să aibă grijă că oamenii din jurul lor să fie fericiți.

Bărbații Leu sunt foarte sensibili la chestiunea respectului. Dacă simt că nu o primesc așa cum și-ar imagina, vor „urla” în gura mare. Dar dacă simt că primesc ceea ce au nevoie, se transformă dintr-un neînfricat rege al junglei într-o felină drăguță.

Natura lor regală poate fi o slăbiciune pentru lux - adesea mașini frumoase, case sau accesorii de modă. Adesea pun accent pe parfumuri care exprimă esența regală și unicitatea.

Parfumul de la Dolce & Gabanna K este perfect pentru bărbații Leu, care, prin flaconul său arată clar cine este conducătorul și susține aura naturală de putere care emană de la bărbații din Leu.

 

Fecioara

Dacă aveți nevoie de un bărbat care să rezolve fiecare problemă, îndreptați-vă atenția către Domnii din zodia Fecioară. Punctele forte este simțul detaliilor, preciziei și abilităților organizaționale. Folosesc pe deplin simțul lor rafinat de analiză și inteligența naturală la locul de muncă, dar și acasă. Acești domni nu iubesc haosul și dezordinea în casa lor.

Au în sine un anumit perfecționism, ce îi îndeamnă să realizeze totul peste medie. Același concept îl au și cu oamenii din jurul lor. Atunci când un bărbat Fecioară își alege partenera, pune accent pe abilitatea acesteia de ai îndeplini cerințele înalte. Unul dintre dezavantajele lor este că le este greu să treacă cu vederea deficiențele altora și tind să critice - uneori foarte tare. Ei sunt parteneri de încredere care nu vor lăsa totul baltă și vor însoți pe cei dragi până la capătul pământului, dacă este necesar. Nu renunță niciodată.

Bărbații Fecioară emană o aură de eleganță naturală și preferă clasice dovedite. Se potrivește perfect parfumul Burberry London, care combină gustul, atemporalitatea și simțul detaliilor în același mod natural în care bărbații din zodia Fecioarei radiază.

 

givenchyBalanța

Dacă există prinți pe cal alb în viața reală, atunci toți sunt cu siguranță din zodia Balanței. Acești bărbați pot încânta cu farmecul și blândețea lor. În ciuda sensibilității sale, totuși, nu își pierde masculinitatea. Balanța este un semn foarte diplomatic, astfel încât aceștia tind să privească lucrurile din unghiuri multiple și să acționeze într-un mod corect. Uneori poate părea că nu au propria lor opinie, dar este pentru că vor să evite confruntarea cu orice preț. Bărbații din zodia Balanței pur și simplu urăsc conflictele și preferă discuțiile, decât să arunce cu farfurii. Ei pot supăra pe oricine cu indecizia lor, dar sunt atât de fermecători încât sunt iertați cu ușurință.

Bărbații Balanță atrag în mod natural sexul opus și le place să flirteze. Nici o doamnă nu va rezista vrăjii lor! Sunt adesea extrovertiți care au nevoie de societate. Deoarece sunt conduși de planeta iubirii Venus, ei caută dragostea pentru viață - un partener cu care își pot împărtăși toată viața. În același timp, sunt printre semnele aeriene, așa că au nevoie de cineva cu care să poată „bârfi” în fiecare zi.

Natura lor aeriană și eterică este perfect subliniată de parfumul Eternity Air de Calvin Klein, care evocă o adiere proaspătă și ușurința.

 

Scorpionul

Misterioși, magnetici și pasionați - așa sunt bărbații din zodia Scorpionului. Dacă se angajează în ceva, își pun inima și sufletul și cu încăpățânarea lor vor duce lucrurile la bun sfârșit. Pentru mulți, totuși, bărbații Scorpion sunt foarte greu de înțeles prin aura lor de impenetrabilitate. Dar ei vă vor scoate secretele la iveală! Deoarece sunt sub conducerea lui Pluto, sunt atrași de putere și control. Această dorință îi poate aduce pe poziții înalte în cariera lor, dar adesea le provoacă probleme în relații. Au un anumit grad de obsesie și tendință spre gelozie. Ei își trăiesc emoțiile în mod absolut și adesea ei vad doar o lume alb-negru, dragoste sau ură. Mai mult, nu uită niciodată, nici măcar nedreptățile pe care le-au suportat. În spatele exteriorului rece al bărbaților Scorpion se află o cascadă de emoții, dar nu vor să piardă controlul asupra lor. Atunci când bărbații Scorpion se deschid, sunt tovarăși foarte loiali și empatici și, de multe ori, și mari iubitori.

Dacă bărbații Scorpion ar fi exprimați în parfum, acesta ar fi în mod clar cel de la Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme. Acest parfum îmbătător este la fel de misterios și întunecat ca ei.

 

Săgetător

Bărbații Săgetător ca arcași zodiacali vizează întotdeauna înalt! Puterea este dorința de aventură, cunoaștere și experiență. Acești bărbați nu se opresc niciodată și se aruncă întotdeauna în toate cu optimism și entuziasm. Liberalismul lor atrage adesea o mulțime de oameni și de multe ori bărbații Săgetător sunt căutați pentru relații și distracție. Ei înșiși au nevoie de libertate și mult spațiu. Imediat ce simt că ceva îi leagă prea mult, rup lanțurile și fug în sălbăticie. Adoră adesea sporturile active și adrenalina sau pur și simplu, își fac bagajul și pleacă pe câteva zile în sălbăticie.

Energia lor neîngrădită, sălbatică, se potrivește perfect cu parfumul Diesel Fuel for Life Homme, care este la fel de inconfundabil ca și ei.

 

Capricornul

Este dificil să găsești indivizi mai încăpățânați, hotărâți și ambițioși printre bărbați decât cei din zodia Capricornului. Reticența lor înseamnă adesea că au în jurul lor doar un cerc restrâns de persoane dragi, în care au încredere la nesfârșit și nu se arată foarte mult în compania unor persoane necunoscute. Adesea au mici probleme în a face față emoțiilor, așa că au tendința spre cinism și adesea o slăbiciune pentru umorul negru. Cu toate acestea, acești bărbați cred în dragostea adevărată și, atunci când o găsesc, este pentru totdeauna și sunt fideli sută la sută. Natura lor este să-și stabilească un obiectiv și să meargă după el. Și cu orice preț, în ciuda oricărui obstacol. La locul de muncă, aceștia pot fi predispuși la simțul muncii, deoarece este de neimaginat pentru ei să părăsească munca divizată.

Bărbații Capricorn tind spre arome lemnoase sau picante care subliniază eleganța și simțul luxului, dar nu lucruri extravagante. De exemplu, se vor îndrăgosti de parfumul Dolce & Gabbana The One for Men.

 

Vărsător

Bărbații din zodia Vărsător sunt mai complicați decât par la prima vedere. Au reputația de a fi gânditori liberi, dar deseori îi pot surprinde cu profunzimea gândirii lor. Lucrul amuzant este că acestor bărbați de multe ori nu le pasă ce cred ceilalți despre ei. De aceea, uneori pot părea reci și dezinteresați, dar adesea din cauză că nu le plac dezbaterile superficiale. Sunt inovatori cu sentiment de originalitate. Nu degeaba Vărsătorul este numit om de știință zodiacal. Adesea vin cu un plan bine pus la punct și nu au nicio problemă în inițierea lucrurilor, dar s-ar putea să aibă probleme să le ducă până la capăt.

Mai presus de toate, prețuiesc libertatea și tind să fie rebeli și să pună la îndoială ordinele captivate. Nu le este frică să spună cu voce tare ceea ce gândesc, astfel, aduc noi perspective în viața celor din jur.

Majoritatea oamenilor consideră că Vărsătorul este cel puțin special, ați putea spune „ciudat”. Originalitatea lor și sentimentul că sunt ca din altă lume vor fi completate perfect de parfumul Alien Man de la Thierry Mugler.

 

Pește

Domnii din zodia Pești sunt foarte emoționanți și intuitivi. Au inima de poet și sufletul unui mistic. Ei excelează adesea în munca creativă și artistică, deoarece sunt conduși de planeta fantezie Neptun. Cu toate acestea, această planetă eterică stăpânește și cu iluzii, astfel încât acești bărbați se găsesc adesea într-o situație în care nu pot vedea realitatea așa cum este, ci mai degrabă urmează calea la care visează.

Pot simți emoțiile celorlalți și sunt foarte empatici, așa că de multe ori nu ar răni nici măcar muștele și le vor plăcea mediile armonioase. Mai degrabă, sunt introvertiți care deseori caută o modalitate de a se potrivi echipei și, uneori, se pot adapta prea mult la mediul înconjurător.

Pentru ei este potrivit parfumul care subliniază natura lor visătoare, precum etericul și visătorul Dreamer de la Versace.

 

FEMEI

 

Berbec

Femeile din zodia Berbecului sunt ca niște săgeți. Energiile lor se inundă, inițiind schimbarea și umplând pe toți cei din jur cu entuziasm. Aceste femei au un simț jucăuș, sinceritate brutală și pasiune spontană. Mai presus de toate, au nevoie de independență și mișcare în viața lor. Îți susțin opiniile lor, așa că uneori ar trebui să se oprească și să se gândească la ceea ce vor face și la modul în care acțiunile lor îi vor afecta pe ceilalți. Cu toate acestea, ele sunt liderii și ocrotitorii naturali ai celor dragi, iar oamenii din jurul lor se pot baza pe sinceritatea lor.

Aceste femei de foc pur și simplu știu ce își doresc, dar nu le lipsește și nepăsarea și entuziasmul copilăriei.

Femeile alfa din zodia Berbec merită un parfum care să le susțină independența menținând în același timp feminitatea. Gucci Rush este unul dintre aceste parfumuri.

 

Taur

Semnul pământesc al Taurului le face pe aceste femei altruiste, fiabile, răbdătoare, dar și neînduplecate. Ele sunt unul dintre cele mai grijulii semne ale zodiacului. Acest lucru îi face prieteni, parteneri și mame perfecte. Le place timpul petrecut în natură sau reunirile cu mâncare bună, pentru că apreciază mai ales liniștea și calmul. Aceste femei respectă tradiția și au adesea o legătură puternică cu familia. Pot fi ușor conservatoare și precaute cu privire la schimbarea și manipularea banilor, dar atunci când este nevoie, mușcă și luptă. Mai ales atunci când cineva îi enervează cu atemporalitatea lor sau promițând și neîmplinind ceva. La acestea femeile Taur sunt deosebit sensibile.

Aceste femei radiază feminitate senzuală, datorită planetei lor conducătoare Venus. Alegerea perfectă pentru femeile Taur este parfumul Kenzo Flower. Este delicat și puternic, la fel ca ele.

 

miss-diorGemeni

A privi femeile în semnul aerian Gemeni este ca și cum ai sta într-un teatru la o piesă dramatica-comedie. Aceste femei ascund multe straturi de personalitate, care se adaptează nevoilor situației înconjurătoare. Au abilități excelente de comunicare, sunt adaptabile și necesită să descopere în mod constant lucruri, medii și oameni noi. Motorul vieții este adesea curiozitatea lor naturală. La locul de muncă și în relații, trebuie să vorbească, să vorbească, să vorbească și să vorbească. Sunt adesea extrem de inteligente, uneori istețe și au nevoie de oameni cu care simt armonie mentală. Dacă reușesc, sunt tovarăși grozavi cu care nimeni nu se va plictisi.

Aceste femei sunt ca niște păsări care zboară dintr-un loc în altul, dar au o direcție fixă. Lejeritatea lor este completată de parfumul Nina Ricci L ‘Air Du Temps, care li se potrivește cu mesajul său de libertate și prospețime.

 

Rac

Femeile din zodia Racului au multe straturi. Vulnerabile, dar atente, pline de spirit, de încredere, au frică de schimbări, dar extrem de adaptabile. Racii se află sub dominația Lunii, deci pot fi diferiți în fiecare zi. În viață, ei își urmează în primul rând intuiția și acordă atenție mai mult sentimentelor decât rațiunii. Au o nevoie enormă de securitate - casa lor va fi întotdeauna un refugiu pentru ele și cei dragi. Au grijă de cei din jur, dar au nevoie ca sentimentele și tandrețea lor să fie reciproce. Ele pot fi predispuse la dependența emoțională, dar sunt adesea primele care se întorc și pleacă, chiar și atunci când cerul este înnorat și vin vremuri grele.

Femeile Rac sunt zâne gingașe și creaturi misterioase și cel mai bun parfum va fi cel la fel de delicate și dulci ca și ele. Se va potrivi parfumul de la Ariana Grande Sweet Like a Candy. Această cântăreață este, de asemenea, una dintre irezistibilele drăguțe Rac.

 

Leu

Doamnele din zodia Leu nu pot fi trecute cu vederea - sunt regine cu cele mai puternice râsete, cel mai strălucitor zâmbet și o aură de încredere în sine. Sunt pasionate, jucăușe, dar când le jignești, mușcă. Energia lor atrage în mod natural atenția, așa că pot părea egocentrice și arogante pentru unii, dar când le veți cunoaște mai bine, veți constata că sunt pur și simplu generoase și sincere. Ele spun ceea ce cred și își urmăresc scopul. Sunt adesea predispuse la dramă și, atunci când în jur este plictiseală, au tendința de a agita mediul doar pentru a face să se întâmple ceva.

Leoaicele sunt absolut convinse că merită să fie primele și oamenii ar trebui să aibă respect și stimă pentru ele. Asta o vor spune și cu parfumul Paco Rabanne Lady Million, care le va decora ca niște bijuterii regale.

 

Fecioara

Femeile din zodia Fecioarei sunt un tip de femeie care pot să-și stăpânească emoțiile chiar și în situații de criză. Indiferent de ceea ce le pregătește viața, ele se vor descurca întotdeauna datorită marilor lor abilități organizatorice. Aceste femei tind să fie foarte pretențioase și își arată tendința spre perfecționism în casa, munca și relația lor. Sunt tipuri rezervate care deseori preferă să rămână tăcute, mai degrabă decât să nască conflictele. Urăște haosul și luarea deciziilor în ultimul moment, așa că are adesea un efect rezervat și conservator asupra celor din jur.

Pentru femeile din zodia Fecioară este potrivit un parfum, care combină clasicismul, simplitatea și eleganța. Discret, dar fulgerător, la fel ca ei. Alegerea perfectă este, de exemplu, parfumul Allure de la Chanel, care va evidenția esența de doamnă la un nivel superior.

 

Balanța

Este greu să găsești femei mai fermecătoare și mai seducătoare decât Balanța. Acest semn se află sub influența lui Venus, planeta iubirii și frumuseții. De aceea sunt înconjurate de o mulțime de admiratori, care sunt atrași magnetic de eleganța lor casuală și esența feminină. Aceste femei au o dorință extraordinară de dreptate și echilibru și adesea folosesc busola lor interioară pentru a vedea ce e corect și ce este greșit. Dacă simt vreo nedreptate, le este foarte greu și pot cădea în depresie. De cele mai multe ori, însă, au un cerc larg de prieteni care le ajută. Femeile Balanță adoră compania și se asigură întotdeauna că arată excelent.

Acestea pot aprecia frumusețea. De aceea, parfumul Beauty de la Calvin Klein li se potrivește perfect, care, la fel ca ele, este întruchiparea feminității.

 

lancomeScorpionul

Femeile Scorpion sunt unele dintre cele mai misterioase, creaturi carismatice pe care le poți întâlni. Privirea lor magnetică vă va captiva. Dețin adesea informații profunde și intuițiile lor rar dau greș. Dacă aceste femei decid că vor ceva, este greu să le oprești. Cu toate acestea, au învățat să-și păstreze emoțiile sub control, pentru că își dau seama că profunzimea lor nu este pentru toată lumea. Prin urmare, preferă să testeze încet situațiile și oamenii și să încerce până unde pot merge, adesea recurg la jocuri psihologice.

Aura sexy și mistică a scorpionului este greu de uitat. Mai ales când este susținută de parfumul Good Girl Legere de Carolina Herrera, care le transformă într-o femme fatale absolută.

 

Săgetător

Femeile Săgetător au un spirit liber, ceea ce le face neînfricate și pregătite pentru orice. Sunt înzestrate cu o natură veselă care poate vorbi cu toată lumea despre orice. Sunt foarte cinstite, uneori directitudinea lor se limitează la brutalitate, dar nu le este rușine și nu regretă nimic. Au o curiozitate naturală care le determină să guste toate aromele vieții și sunt adesea călători entuziaști care nu stau în loc mult timp.

O alegere excelentă a parfumului este Chloe Nomade, care trezește în ele dorința de a rătăci sub stele și de a-și evidenția spiritul liber boem.

 

Capricornul

Femeile născute în zodia Capricorn sunt adesea dure la prima vedere, dar în interior sunt foarte sensibile și emoționale. Pur și simplu nu trebuie să-și arate partea fragilă tuturor celor din jur. Rareori se întâmplă ca acestea să fie atât de supărate emoțional încât să-și piardă controlul asupra lor. Încăpățânarea lor înnăscută și autocontrolul le fac femele alfa care nu au nicio problemă să preia conducerea. Aceste femei pur și simplu gestionează totul. În relații, de multe ori este nevoie să se deschidă pe deplin, dar sunt dispuse să lucreze la relații, iar oamenii primiți în sufletul lor deseori sunt alături de toată viața. La locul de muncă, sunt adesea adepți ai muncii care obțin succese mari.

Parfumul perfect pentru femeile Capricorn este Aigner Icon. Datorită flaconului, parfumul poate sta cu ușurință pe birou, dar aroma ei florală îmbătătoare va evidenția și fragilitatea.

 

Vărsător

Vărsătorii excelează în imprevizibilitatea, viziunea lor revoluționară asupra lumii și independența lor. Aceste femei nu pot fi închise pur și simplu într-o cușcă de aur sau să le încadrezi într-o singură categorie. Ele trăiesc după propriile reguli și simt că fiecare are dreptul să-și exprime opiniile în mod liber. Sunt adesea înțelese greșit și sunt percepute ca tâmpite sau cel puțin excentrice, dar sunt inteligente și deseori pot surprinde cu idei ingenioase.

Armani Si Passione este alegerea parfumului ideal pentru femeile Vărsător care spun „Da” tuturor culorilor vieții.

 

Pește

Femeile visătoare, blânde și tandre din semnul Peștilor sunt ca sirenele. Emoțiile lor străpung adânc și au inima în palmă. Trebuie însă să fie atente, pentru a nu fi folosite. Au adesea propria lor lume în care evadează atunci când lucrurile eșuează sau nu pot face față durității lumii exterioare. Nu sunt de-a dreptul introvertite, ci mai degrabă atente și calme. În interior, totuși, încearcă să înțeleagă cum se simt oamenii din jurul lor și au adesea dreptate datorită intuiției lor rafinate și a abilităților psihice. Sensibilitatea lor îi poate ajuta și în viața lor profesională, mai ales dacă munca lor necesită empatie.

Natura lor eterică este evidențiată de parfumul Soir de Lune de la Sisley. Este inspirat de lumina lunii și cu blândețea și tandrețea sa față de femeile din zodia Pești se potrivește ca un delicat voal de zână.

 

Khaleela-2

Despre autor

 

Autorul articolului este cehoaica Khaleela - o prezicătoare care însoțește sufletele în călătoria lor prin dezvoltarea personală. Ea a fost implicată în cărți de tarot, astrologie și diverse tipuri de alte divinații încă din tinerețe și este cunoscută public pe canalul ei de pe YouTube, Khaleela tarot, unde se ocupă de predicții pentru fiecare dintre semnele zodiacale în fiecare lună.