Tot ce vrei să știi despre Festina

Tot ce vrei să știi despre Festina

Mai devreme sau mai târziu, nu va mai fi distractiv să folosiți propriul buzunar de la pantaloni pentru a găsi telefonul mobil ori de câte ori doriți să știți ce oră este. În acel moment, veți fi în căutarea ceasurilor practice de mână și mulți dintre voi veți căuta ceasuri elvețiene pe internet (sau cel puțin majoritatea acestora).

Este exact așa. Pentru întreaga lume, Elveția reprezintă așa-numita "marcă de calitate", deoarece produsele sale se bazează pe valori tradiționale, onestitate, piese de schimb de calitate și design de lux. Acest lucru le face fără egal și irezistibile. Ceasurile moderne Festina confirmă în mod clar această concepție și, datorită celor 100 de ani de activitate dedicată a designerilor săi, îl puteți găsi chiar și în topul industriei de ceasuri elvețiene.

O parte din povestea Festina

Rădăcinile mărcii Festina datează din anul 1902, și anume din orașul La Chaux-de-Fonds, renumit pentru tradiția de ceasornicărie. Încă de la începuturile sale, au avut loc mai multe schimbări de proprietate, dintre care cea mai importantă a avut loc în 1984. Noul proprietar, omul de afaceri spaniol Miguel Rodriguez, a înlocuit ceasurile mecanice cu mecanisme acționate de baterii (așa-numitele mișcări de cuarț) pentru a asigura renumele companiei în întreaga lume.

Mapa ŠvýcarskaPe parcursul carierei sale, Festina a început o nouă colaborare cu numeroase mărci noi, printre care Lotus, Jaguar, Candino și Calypso, iar în acest puternic cinci (așa-numitul Grup Festina) au lansat ceasuri de lux  de cea mai bună calitate, distribuind  luxosul design în întreaga lume.

Inima companiei (sediul central) este situată în Barcelona, Spania, dar creierul său (centrul de producție) a rămas la locul de naștere - în Elveția. Având în vedere faptul că Festina Group furnizează ceasuri de calitate și de modă aproape întregii lumi și aproximativ 5 milioane de piese noi vor apărea pe durata unui an,  nu poate renunța la ajutorul mai multor filiale din Mexic, Chile, Franța, Germania, Polonia și Republica Cehă.

Clienții de toate vârstele, cu diferite preferințe și simțul modei au posibilitatea de a alege dintre câteva colecții de ceasuri foarte expresive, ornate și incredibil de impresionante, care pot avea doar un singur lucru în comun - măiestrie și precizie de calitate până la cel mai mic detaliu.

Susținut de Festina

Festina este entuziasmată de tot ce este frumos și tehnologic excepțional. Brandul își aplică pasiunea pentru orice design nou care va începe apoi să producă cele mai frumoase ceasuri de cea mai bună calitate din lume.

Poate de aceea se implică activ în diferite discipline sportive, deoarece sportivii de top reprezintă o interacțiune perfectă a răbdării, intenției și rezultatelor strălucite care sunt atât de aproape de Festina.

Cu toate acestea, este cel mai interesată de ciclism decât de celelalte sporturi.

De aceea este implicată nu numai în echipele sale de ciclism, care concurează cu succes în multe competiții internaționale, dar și ca sponsor oficial al celor mai prestigioase competiții mondiale. Până în 2015, Festina a asigurat rezultate precise în faimosul Tour de France și  cunoscutul tur al Spaniei. În prezent, ea continuă cu această activitate la al doilea cel mai vechi și mai dificil Giro d'Italia , precum și la prestigiosul turneu al Marii Britanii.

În afară de ciclism, Festina sponsorizează și maratoanele (în Berlin, Hamburg, Milano etc.), echipa de baschet italian, cursele BMX din Polonia sau Campionatele Mondiale de Navigație din Ungaria .

Și în Germania se întâlnește adesea marca Festina, de exemplu în Bundesliga. Brandul este, de fapt, de mai mulți ani, oficialul ceas-partener al echipei de fotbal german FC Schalke 04 - Bundesliga, care este una dintre cele șapte campioane germane în Cupa Germaniei și a câștigat Cupa UEFA în 1997, cel mai de succes club de fotbal din țară.

Aproape 700 de modele de ceasuri Festina pentru bărbați, femei, unisex și copii te așteaptă aici pentru tine!