• Wella Professionals Fusion

Wella Professionals

Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo sampon hranitor pentru păr deteriorat 250 ml

sampon hranitor pentru păr deteriorat
Cod: 96239
Colecția: Fusion
nu se află în stoc

Rating

Evaluarea medie a clienților

Fii primul care evaluează produsul.

Evaluează produsul

Introduceti evaluarea produsului Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo sampon hranitor pentru păr deteriorat 250 ml

Evaluarea dvs:

Descriere sampon hranitor pentru păr deteriorat


Părul poate fi deteriorat de multe lucruri - de la coafarea zilnică până la tratamentele chimice. Pentru ca părul tău să se simtă sănătos și să arate din nou frumos, trebuie să îi acorzi o îngrijire specială. Șamponul Wella Professionals Fusion Intense Repair este exact ceea ce are nevoie părul tău pentru a reveni la viață.

Ingrediente active:

  • Silksteel Fusion Program: rezultat al anilor de cercetare în laboratoarele Wella, acest complex este inspirat din mătasea de păianjen, cunoscută pentru rezistența și elasticitatea sa extraordinară. Ajută la refacerea și întărirea părului la nivel molecular.
  • Aminoacizi: Aceste componente proteice oferă părului hrana de care are nevoie pentru a fi mai puternic, mai rezistent și mai rezistent la deteriorare.
  • Microceramide: aceste molecule mici se leagă de suprafața părului, umplând zonele deteriorate și protejând părul de alte deteriorări.

Efecte:

  • Șamponul Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo curăță perfect părul în timp ce acționează intensiv pentru a repara zonele deteriorate. Rezultatul este un păr vizibil restaurat, întărit și revigorat, mai moale la atingere și strălucitor de sănătate. Acest șampon ajută, de asemenea, la protejarea părului împotriva deteriorării și ruperii viitoare.

Potrivit pentru:

  • Dacă aveți părul care a fost expus la tratamente chimice, la coafarea cu căldură sau la alți factori agresivi, acest șampon este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Este special formulat pentru părul care are nevoie de îngrijire și refacere suplimentară.

Utilizare:

  • Aplicați pe părul umed și masați ușor până când se formează o spumă bogată. Clătiți bine cu apă caldă. Pentru rezultate maxime și o restaurare intensă, vă recomandăm utilizarea în combinație cu alte produse din gama Wella Professionals Fusion.

Șamponul Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo nu este doar un alt șampon de pe piață. Este un aliat puternic în lupta împotriva părului deteriorat, oferind reparație și protecție în profunzime. Cu ingrediente atent selecționate care vizează zonele deteriorate ale părului, acest șampon redă vitalitatea părului și îi oferă o a doua șansă. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru părul dumneavoastră obosit și deteriorat, șamponul Wella Professionals Fusion Intense Repair este produsul potrivit pentru dumneavoastră.

Citește mai departe

Întreabă un expert

Înainte de a ne suna, verificați și răspunsurile la întrebările frecvente afișate pe site.

Lu - Vi 9:00 - 17:00

Trimite o întrebare Închide formularul

Aveți nevoie de ajutor cu termenii de specialitate?

Dicționar de termeni

Parametrii produsului

Parametri Detalii
Categorie Cosmetice pentru păr
Potrivit pentru Femei
Categorie Șampon
Marca Wella Professionals
Colecția Fusion
Mărime 250 ml
Tipul de păr Par deteriorat

ALȚII CUMPAR LA ASTA