Cadouri cu stil pentru Ziua Internațională a Femeii

Cadouri cu stil pentru Ziua Internațională a Femeii


Sărbătoriți Ziua Internațională a Femeii în plină paradă!

Ziua internațională a femeii se apropie. Încântați femeile și fetele cu un cadou și comandați, chiar astăzi, parfumuri, ceasuri, cosmetice sau bijuterii.Veți rezolva cadoul pentru Ziua Internațională a Femeii cu o singură comandă.

Știți cum a apărut această sărbătoare de dragoste și respect pentru femei? A apărut în baza unei demonstrații a câtorva mii de femei pentru condiții mai bune de muncă, care a avut loc în 1908 la New York. Pentru prima dată, Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită la 28 februarie 1909.

Pe 8 martie, așa cum suntem obișnuiți astăzi, a început să fie sărbătorită după primul război mondial război și până în prezent este pentru a comemora lupta pentru egalitatea femeilor. Mulți bărbați văd sărbătoarea ca o mare oportunitate de a-și face fericită partenera iubită cu o floare, o cutie cu bomboane sau un mic cadou. Nu ratați nici dvs această ocazie și împreună cu Ziua Internațională a Femeii sărbătoriți mult așteptata sosire a primăverii!

Inspírese:


CEASURI

Surprindeți-vă partenerul, mama, bunica, sora sau prietena cu un cadou practic, dar drăguț. Privirea de ansamblu asupra timpului sub forma bijuteriilor de modă vor fi cu siguranță apreciate de fiecare dintre ele! Ceasuri de renume mondial precum Festina, Guess sau Tommy Hilfiger vă vor încânta și pe dvs. Acum este momentul potrivit pentru a vă arăta cât de importantă este pentru dvs femeia iubită. Odată ce vremea se încălzește, începe vremea sporturilor populare, prin urmare un ceas sport de damă pentru jumătatea iubită, va fi un cadou practic, pe care îl va folosi cu drag, când va decide să meargă cu bicicleta la muncă sau să facă sport de dimineața.

Ceasuri damaPARFUMURI

Aromele florale și citrice aparțin lunilor de primăvară. Parfumurile sunt unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru femeile exigente. Încercați parfumuri ale mărcilor Hugo Boss, Calvin Klein sau Dolce & Gabanna, care sunt de durată și cele mai solicitate în rândul femeilor. Dacă vă doriți ceva neobișnuit pentru că vreți să arătați cât este de importantă femeia pentru dvs, acordați atenție parfumul original de Niche.

Parfumuri femeiCOSMETICĂ

Chiar și o mică atenție pentru fericire poate deveni un simbol al ceva semnificativ și, ca rezultat, al lucrurilor mărețe.

Cosmeticele pentru femei nu sunt niciodată suficiente. Acest lucru va fi confirmat de fiecare femeie. Fie că este vorba de produse de calitate pentru păr, creme de față sau farduri de ochi. În orice caz, este recomandabil să căutați produse ale mărcilor dovedite (de ex. Wella Professionals sau L´Oreál Professionnel). Cu siguranță nu veți greși cu produsele cosmetice naturale (produse cosmetice din gama Kérastase de la L'Oréal Paris sunt produse de lux renumite pentru îngrijirea părului). Dacă cunoașteți bine persoana iubită, puteți cumpăra cu îndrăzneală un ruj sau chiar un rimel. Veți vedea că produsele cosmetice vor fi pe placul fiecărei femei și domnișoare.BIJUTERII

Un alt cadou care va mulțumi majoritatea femeilor sunt bijuteriile de lux. Iubește Pandora? Alegeți dintre mărgele și pandantive, adăugând o brățara ca dovadă a iubirii și atenției dumneavoastră. De asemenea, puteți găsi bijuterii elegante de la Tommy Hilfiger sau marca Guess.

Bijuterii damaVă recomandăm: