Cadouri cu stil pentru Ziua Internațională a Femeii

Cadouri cu stil pentru Ziua Internațională a Femeii

Sărbătoriți Ziua Internațională a Femeii pompos!

Stiți originea acestei sărbători? În 1908, la New York, muncitoarele de la fabricile de textile au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva condiţiilor inumane de muncă şi a salariilor foarte mici. Pentru prima dată, Ziua Femeii a fost sărbătorită la 28 februarie 1909.

După cel de-al doilea război mondial, Ziua Femeii este sărbătorită pe data de 8 martie și până astăzi reamintește despre lupta pentru drepturi egale pentru femei. Mulți bărbați consideră această zi o ocazie potrivită pentru a-și încânta iubita cu floari, bomboane sau un cadou. Nu pierdeți această ocazie și sărbătoriți Ziua Femeii împreună cu venirea primaverii mult așteptată.

Faceți ziua femeilor mai dulce!


Ceas

Ceas

 

Surprinde-ți soția, mama, bunica, sora sau prietena. Un ceas (sub forma unei bijuterii elegante) este cu siguranță apreciat de fiecare dintre ele! Ceasuri de branduri de renume mondial cum ar fi Festina, Guess sau Tommy Hilfiger, vor incanta cu siguranță. Acum este momentul potrivit pentru a arăta ce înseamnă pentru tine femeile importante din viața ta. Odată cu sosirea călduroasei primăveri, ușa se deschide spre sporturile populare, astfel încât poate fi un ceas de sport pentru doamna dvs. și un cadou foarte practic când vă decideți să mergeți pe bicicletă sau să mergeți la lucru dimineața ...

Parfum

Parfum

 

În lunile de primăvară se poartă clar aromele florale și citrice. Parfumurile sunt unele dintre cele mai bune cadouri pentru femeile exigente. Încercați parfumuri de la Hugo Boss, DKNY sau Dolce & Gabanna, acestea fiind de mult timp unele dintre cele mai apreciate. Dacă tânjiți după ceva extraordinar pentru că doriți să-i demonstrați iubitei cât de specială este pentru dvs., alegeți un parfum original de nișă.

Cosmetica

Cosmetica

 

Cosmetica nu este niciodată suficientă. Acest lucru va fi confirmat de fiecare femeie. Fie că este vorba despre cosmetice pentru păr, cremă de față sau nuanțe pentru machiaj. În orice caz, ar trebui să căutați mărci bine stabilite precum Wella Professionnel sau L'Oreal Professionnel sau nu veți greși dacă pariați pe produse cosmetice naturale (de exemplu, seria Kérastase de la L'Oréal Paris).

Bijuterie

Bijuterie

 

Un alt cadou care încântă pe termen lung sunt bijuteriile de lux. Este o iubitoare a mărcii Pandora? Alegeți dintre diferite modele de clipuri și pandantive și completați-i brățara cu dovada iubirii și atenției pe care i le purtați. Bijuterii elegante pot fi găsite și la Tommy Hilfiger sau Guess.

Chiar și un mic dar, ceva ce aduce noroc ar putea deveni un simbol pentru ceva mult mai semnificativ.

Mega reduceri sunt la noi în plină desfășurare! Mai multe aici

Mega reduceri sunt la noi în plină desfășurare! Mai multe aici

Căutând
Căutând
up